2777
2789
عنوان

با همسایه روانی و مردم آزار باید چیکار کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 36 پست
همین حالا اینقدر آهن رو کشید رو سقف و وسیله می کوبید به زمین منم با دسته ی جارو برقی اینقدر محکم کوب ...

ای وای چه بد روانی هستن واقعا 

اگه ساختمونتون مدیر داره به مدیر ساختمون بگید بهشون تذکر بده البته فکر نمیکنم اینا آدم بشن روانیا

خدا خودش نجاتتون بده همسایه بد از دندان درد و سردرد میگرنی بدتره

قربونت برم خدا از دهنت بشنوه از شرشون راحت بشیم .بخدا اینقدر اذیتمون میکنن که گاهی میگم خدا می بینه چرا جواب بدیاشونو نمیده

عاشق خودت ، سرگرم احوال خودت باش . 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

طبقه بالایی ماهم اینجوری بود انگار با سم راه میرفتن و مبل میکشیدن بدتر ازهمه از پله ها ناجور پایین م ...

خدارو شکر راحت شدین از دستشون .دعا کن واسمون ما هم راحت بشیم .دقیقا درک میکنم چی میگین ما هم کارشونه یعنی بخدا شبا نمیتونیم برقو خاموش کنیم تا خاموش بشه صدبرابر کشیدن و کوبیدنشون شروع میشه .با برق روشن می خوابیم بازم همون سرو صدا و کوبیدن و ...ولی کمتر رو داریم . من ناامیدم از نجات از دستشون بخدا نمیدونم چیکار کنیم .اینا هم اینقدر وحشی و پرجمعیتن که فکر نکنم جایی بزارن زندگی کنن واسه همین چسبیده اینجا

خدارو شکر راحت شدین از دستشون .دعا کن واسمون ما هم راحت بشیم .دقیقا درک میکنم چی میگین ما هم کارشونه ...

خب تذکر بده

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹
وای ماهم اومدیم مسافرت تو مسافر خونه انگار خر نگه داشتن هرچی هم بهشون میگیم یه زره آروم تر باشین نمی ...

حداقل شما راه نجاتی دارین مسافرت ی روز تموم میشه ما چی چند ساله تحمل میکنیم هر روز 

ماهم یکی بودخیلی ادوم بی ملاحضه ای بودشیش صب دررارویجوری بهم میزدیه روزدعوامون شدتمام لحظه های ک بم ...

درکتون میکنم خدا لعنت کنه آدمای مردم آزار رو .خدا ازشون نگذره .مشکل روانی دارن لذت میبرن از اذیت کردن مردم . میخوان مردمو مثل خودشون روانی کنن. واگذارشون بخدا باشه من واقعا ناتوانم .نمیدونم چیکار کنم هر روز کلی دعا و ذکر ولی خدا صدام و نمیشنوه .خدا رو شکر از شرشون راحت شدین برا ما هم دعا کن

اسی ولش کن اصلا ادم‌می ترسه چیزی بهشون بکه والا با چاقو به جونت بپرن اگه می تونی پاشو

دقیقا مشکل روحی روانی دارن همه از دستشون شاکین همه هم ازشون میترسن .ولی بخدا چند ساله با بدبختی تحملشون کردیم خسته شدیم دیگه

متاسفانه شرایط فروش خونه و جابجایی هم ندارم.خدا لعنتشون کنه

مرگ یه بار شیونم یه بار یا باید تحملشون کنید یا خودتونو عوض کنید که میگی نمیشه یا شکایت کنید

کارم شده دعا کردن که بفروشه بره .ی همسایه بد دهن و عوضی مثل خودشون بیاد واحد کناری و بالاییشون دهنشونو گل بگیره پاشه بره

شکایت نمیکنم چون میدونم فایده نداره بارها تذکر دادیم و مشکل روانی دارن 

نمیتونم جابجا شم چون قسط و بدهی خونه تموم نشده

یعنی میشه خونشونو بفروشه بره بخدا ناامیدم .هیچ جایی این گاوها رو نمی زارن زندگی کنن 

اسی مقابله به مثل نکن ولشون کن خودشون خسته میشن

بخدا ی مدته ولشون کردیم بدتر شدن بهتر نشدن .آدمهای عجیبی هستن سالهاست آپارتمان میشینم ولی تا حالا همچین آدمهایی رو ندیدم

درکتون میکنم خدا لعنت کنه آدمای مردم آزار رو .خدا ازشون نگذره .مشکل روانی دارن لذت میبرن از اذیت کرد ...

خودش شروع کردفک کردیه زن بی دست وپام مردک اشغال یه جوری اربده میزدم ک صدام توسرخودم میپیچیدخودمردک ترسیده بودانقدحالم بدبودهوارررررمیکشیدم 😂😂عزیزم انشالاک ازدستشون راحت شین خدابت صبراعیوب بده

ای وای چه بد روانی هستن واقعا اگه ساختمونتون مدیر داره به مدیر ساختمون بگید بهشون تذکر بده البته فکر ...

آره عزیزم مشکل روانی دارن زنه هم بشدت بد دهنه .فقط منتظره با یکی درگیر بشه

بنده خدا مدیر بارها تذکر داده از همسایه ها بهشون گفتن خودمون گفتیم فایده نداره نمیفهمن خدا لعنتشون کنه

خب تذکر بده

بارها تذکر دادیم خودمون مدیر همسایه ها ولی نمی فهمن گاون دوباره کارشونو ادامه میدن .همه شاکین از دستشون شبا ساعت دو شب در آسانسور و خونشونو محکم میکوبن همه اذیت میشن . ساعت استراحتم حالیشون نیست

خودش شروع کردفک کردیه زن بی دست وپام مردک اشغال یه جوری اربده میزدم ک صدام توسرخودم میپیچیدخودمردک ت ...

عزیزم حق داشتی واقعا منم به حد انفجار رسیدم از دستشون . خدارو شکر که راحت شدی انشالله ما هم به زودی مثل شما از دستشون راحت بشیم .خدا لعنتشون کنه مردم آزاری پست فطرتو. فداتشم ممنونم ازت مهربونم

2810