2777
2789

اعصاب و روانمونو از دستشون از دست دادیم

ی عده وحشی که از غار اومدن تو آپارتمان . تذکر رو هیچ مدلی نمی فهمن.  

اینقدر دعا می خونم برن خدا جواب نمیده

نه ساعت خواب داریم نه بیداری از دستشون

صدای کوبیدن و کشیدن و دویدنشون و اهنگ ای بلند وقت و بی وقت و نصف شبشون تو گوشمونه

ی چیزی شبیه آهن رو سقف میکشن

خدا لعنتشون کنه بر مردم آزار لعنت چرا خدا نمی بینه

متاسفانه شرایط جابجایی هم نداریم

دعایی ذکری توسلی بلدین جواب بده از اینجا برن از شرشون راحت بشیم

چطوری کنار بیایم واقعا گریم میگیره

عاشق خودت ، سرگرم احوال خودت باش . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طبقه بالایی ماهم اینجوری بود انگار با سم راه میرفتن و مبل میکشیدن بدتر ازهمه از پله ها ناجور پایین میومدن پر جمعیتم بودن.یبار یه دگنک برداشتم و کوبیدم به سقف باورت نمیشه نیم ساعت تمام کوبیدم

از اخر خریدیم بالایی رو هم راحت شدیم

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹
منم داشتم گلم اینقدر وحشی بود تمام گلدونام رو شکست درختای باغچه رو شکست هیچی من پاشدم از اونجا

خدارو شکر راحت شدین از دستشون واسه ماهم دعا کن انشالله خدا دعاتونو برآورده کنه .واقعا خدا می بینه و صدامونو نمیشنوه.خیلی اذیت میشیم

ماهم یکی بودخیلی ادوم بی ملاحضه ای بودشیش صب دررارویجوری بهم میزدیه روزدعوامون شدتمام لحظه های ک بم سخت کذشته بودسکوت کرده بودم فوران شدازبهش بلندبلندفوش دادم صاب خونه اومدمیخاست بندازتش بیرون ولی سرسیاه زمستون بوددلم براش سوخت خودمون رفتیم

وقتایی که ساکت میشن شما شروع کنید به اذیت کاری با یه چیزی بکوبید به سقف

همین حالا اینقدر آهن رو کشید رو سقف و وسیله می کوبید به زمین منم با دسته ی جارو برقی اینقدر محکم کوبیدم تو سقف که سقف خودمون میخواست بیاد پایین .مشکل روحی روانی دارن حقیقتا ازشون میترسم بخدا.هیچ مدلی آدم و ساکت نمیشن

اگه میتونید تونه رو عوض کنید اگه نه کل همسایه ها ازش شکایت کنید

شرایط عوض کردن رو نداریم .همسایه ها هر کدوم ی مدل ازشون شاکین ولی مشکل روحی روانی دارن ازشون میترسن .گیر افتادیم بخدا

شرایط عوض کردن رو نداریم .همسایه ها هر کدوم ی مدل ازشون شاکین ولی مشکل روحی روانی دارن ازشون میترسن ...

مرگ یه بار شیونم یه بار 

یا باید تحملشون کنید 

یا خودتونو عوض کنید که میگی نمیشه 

یا شکایت کنید

2810