2777
2789
عنوان

با مشت زدم به‌ دیوار همسایه بفهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 897 بازدید | 61 پست

عزیزم کار جالبی نکردین، درسته همسایه نباید سر و صدا کنه، اما باید طبق اصول و فرهنگ رفتار کنید، برید در خونشون و محترمانه ازشون بخواید سر و صداشونو کم کنن، ما هم آپارتمان نشین هستیم هو بچمون گاهی صدا میده هم بچه های همسایه، همسایه بالا پسر جوون دارن آهنگ میذاره خفن😅، ولی محترمانه همشو حل کردم. الان دیگه خیلی وقته آرامش بر قراره شکر خدا

قد: ۱۶۵  وزن اولیه:۷۳  وزن هدف  ۵۵ گروه زرد
🤦‍♀️مرض داشته

روانی از بس دوماه دیگه راحت میشیم دیونه مون کرد بخدا چادر وسط خیابون میزدم بهتر خونه این بود دیونه مون کرد 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون زیر این پستم چند نفر گفتن‌ مقصر منم ک کوبیدم شاید در این مرحله قرار نگرفتن

زیاد روی حرف کسایی که گفتن حق با شما هست و زنگ بزن پلیس و ... اعتماد نکن. من اپارتمان نشین هستم و مستاجر. شوهرم خیلی دعوا میوفته با من و شب خونه نمیاد بچه کوچیکم اکثر شب ها گریه میکنه. همسایه پایین من مدام اعتراض می‌کرد و من عذر خواهی می کردم همیشه داشت پشت من و زندگیم حرف میزد، تماس می‌گرفت صاحب خونه و ....یک مرتبه ۷ غروب دخترم با روروئک بازی می کرد اون خانم با لباس من ل پرید بالا اونقدر محکم کوبید در خونمو، بعد من باز نکردم میدونستم باز اومده حرف بیخود بزنه شروع کرد فجاشی و بدو بیراه گفتن زنگ زدم ۱۱۰ به گوه خوردن افتاد تعهد کتبی داد مزاحمت ایجاد نکنه و دیگه زیپ دهنش کشید. حق گاهی با اون زن بوده اما زیا ه رویش باعث شد جلو همه خراب بسه

زیاد روی حرف کسایی که گفتن حق با شما هست و زنگ بزن پلیس و ... اعتماد نکن. من اپارتمان نشین هستم و مس ...

خب اینکه شوهر شما فحاشی میکرده مقصر شوهرته مردم چ گناهی دارن باید صداشو بشنون‌شما از این زاویه هم‌نگاه کن بعد برای بچت حق با شما بوده ومخصوصا اگ خیلی کوچیک باشه و‌درکی نداشته باشه 

عزیزم کار جالبی نکردین، درسته همسایه نباید سر و صدا کنه، اما باید طبق اصول و فرهنگ رفتار کنید، برید ...

خب این چیزایی ک شما میگین چیزی نیستن وقتی همسایه خودش مشکل داشته باشه ادم از شدت نفهمیشون مثل خودشون برخورد میکنه

یه کم بیشتر خرج میکردی عایق میکردی موقع بازسازی مردم توی خونه خودشون که نمیتونن خفه خون بگیرن

موقع بازسازی خونه خودمون منظورم بود که اونا اعتراض کردن کلا هر کاری میکنن باید همه بشنون صداشونو

خب اینکه شوهر شما فحاشی میکرده مقصر شوهرته مردم چ گناهی دارن باید صداشو بشنون‌شما از این زاویه هم‌نگ ...

من گفتم فحاشی میکرده؟ دعوا راه مینداخت. من گفتم حق نداشت همسایه؟ گفتم حق داشت اون هم گاهی، میتونستن به همسرم تذکر بدن نه اینکه بیان شروع به فحاشی و کوبیدن در و دیوار بکنن. مگه من داد و بیداد میکردم؟

سیگار به خودش مربوط بود ولیتو کوچه خیابون همه سیگار میکشننمیشه که واسه داداش شما بقیه رسیگار نکشن، ح ...

بووووی سیگارش پر میشه تو اتاقمون درحدی که به سرفه میوفتیم

نمیره رو بالکن بکشه که

سیگار به خودش مربوط بود ولیتو کوچه خیابون همه سیگار میکشننمیشه که واسه داداش شما بقیه رسیگار نکشن، ح ...

دیوارا نازکن بو میاد پر میشه تو خونه

یه موقع ادم مهمون داره زشت نیست تو خونه پر از بوی سیگار شه؟

شما خودت باشی اوکیی با این موضوع ک وقت و بی وقت تو خونتون بوی دود بپیچه؟

اوکیی یهو یکی نصف شب با جیغ و داد زیر گوشت دعوا کنه فحش ناموسی بده؟

صبح جمعه صداشو بندازه سرش بلنددد اواز بخونه؟

طبیعتا اونم میدونه ک دیوارا نازکن تذکرم دادیم وقتی ما رعایت میکنیم اونم باید رعایت کنه تا سنگ رو سنگ بند بشه

هیچکدومم مستاجر نیستیم بگیم میره که