2777
2789
عنوان

با مشت زدم به‌ دیوار همسایه بفهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 897 بازدید | 61 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یکیم مثل اونا طبقه ی بالای ماس...بعد جالب اینجاس یذره صدای پسر من بیاد بخنده یا گریه کنه پدرمونو درم ...

خب با همسرتون هماهنگ بشین تذکر بدین اگر دیدین اثر نکرد به پلیس بگین اگر شخصی سازه هیچ اگر نیست به نماینده بگین

خدا همسایه ی بد نصیب نکنه واقعااا.توی آپارتمان از ی ساعتی ک میگذره واقعااا دیگه باید ی چیزایی رعایت ...

بله دقیقا و‌منم‌به همین خاطر زدم‌وگرنه‌در طول روز با کوبیدن در ک چندبار ترسیدم هم چیزی نگفتم

چرا خجالت بکشم مگه اونا رعایت حال همسایرو میکنن؟؟ رعایت حق الناسی از روز اول وقتی اومدیم اینجا اونجا ...

یه کم بیشتر خرج میکردی عایق میکردی موقع بازسازی مردم توی خونه خودشون که نمیتونن خفه خون بگیرن 

ازین نخاله ها ماهم داریمتازه دختره دائم سیگار میکشه بوش تو اتاق ما پر میشه منم برادر نوجوان دارم درس ...

سیگار به خودش مربوط بود ولی

تو کوچه خیابون همه سیگار میکشن

نمیشه که واسه داداش شما بقیه رسیگار نکشن، حتی تو خونه شون

اره دیگه مشت میکوبی به دیوار🤨😂😂

این که خوبه صاحب خونه ما چند شب پیش ساعت ۴ صبح دو تا چوب به چه بززگی پرت کرد وسط حیاط نمیدونی چطور از خواب پریدیم بعد هم پشت سرش زنگ شوهرم میزد قطع میکر هی میزد میگفت شوهرم میگفت الو قطع میکرد روانی میگفت کولر نزنید شب ها صداش اذیت میکنه 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
ممنون زیر این پستم چند نفر گفتن‌ مقصر منم ک کوبیدم شاید در این مرحله قرار نگرفتن

دقیقااا من چون خودم از این مورد ها داشتم کاملا شما رو درک میکنم.واقعااا آپارتمان نشینی مقررات خاص خودش رو داره مخصوصااا ساعت های استراحت کردن