2777
2789
عنوان

بنظرتون برای عمل چشم تهران برم بهتریاتوشهرخودمون عمل کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 31 پست
توشهرخودتون دکترخوب نبودشماهم مثل من حساسی بودی حتما وقتی تهران عمل کردی اذیت نشدی برای رفت برگشت سف ...

نه والا عملم نیم ساعته تموم شد برگشتیم شهرمون

میمونی مااااات😵‍💫...یه اعتماد همه چیتو میگاااد...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مشهد جز شهرهای مهم و بزرگه مطمین باش پزشک ها و کلینیک های تخصصی خوبی داره تحقیق کن و همونجا برو و زح ...

اخه من برای انحراف چشم میخام عمل کنم خیلی میترسم ک نکنه بدترش کنن یابینایموازدست بدم بیشتربخاطرهمین میگم نمیخام ریسک کنم کاش عمل سادی بود توشهرخودمون عمل میکردم

راضیم ب رضای خود خدا
امکان ندارع مشهد دکتر فوق تخصص خوب نداشته باشع

داره ولی چون من میخام برای انحراف چشم عمل کنم عملش بنظرم یکم سخت میترسم یک وقت بدتریا بینایموازدست ندم بیشتربخاطرهمین دودل شدم

راضیم ب رضای خود خدا
خداخیرت بدمنم موندم کجابرم دودل شدم مشهدم خوبه ولی خب میترسم

اینجکر عمل ها ریسک داره باید جای خوب بری.کاری ب اینکه شهرستان دکتر خوب و ماهر زیاد داره ندارم.ولی تهران گم ریسک تره.کیلینیک نور برو.اگه مشکل قرنیه داری دکتر حداوندخانی بهترینه.هودت تحقیق کن باز بگرد دکتر خوب زیاده اونجا

اگر چشم پزشک خوب دارین بنظرم شهر خودتونکه اگر بعدش مسئله ایی پیش اومد دوری راه اختلال ایجاد نکنه

انحراف چشم میخام عمل کنم بنظرم یکم عملش سخت میترسم ریسک کنم

راضیم ب رضای خود خدا
2810