2777
2789

تومشهدهستم چون چشم یک اعضای حساسی میترسم نمیدونم کجاعمل کنم بنظرتون ارزش داربرم تهران

راضیم ب رضای خود خدا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی مشهد چشم پزشک معروف خوب نداره؟پرس و جو کردی؟

دار ولی یکم میترسم اخ انحراف چشم میخام عمل کنم میترسم خدای نکرد بینایموازدست ندم اخه جای حساسی بخاطرهمین میگم دودل شدم اینجاعمل کنم یابرم تهران

راضیم ب رضای خود خدا

مشهد جز شهرهای مهم و بزرگه 

مطمین باش پزشک ها و کلینیک های تخصصی خوبی داره 

تحقیق کن و همونجا برو و زحمت سفر رو به خودت نده 

خصوصا که جراحی های چشم مراقبت و بررسی بعدش توسط پزشک زیاده و همش باید در رفت و آمد باشی 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
شما ازکدوم شهرین ازخودتهرانین عملتون چی بودراضین

خرم اباد

ماندانا احمدی کلینیک ایرانیان تهران پاسداران.خودم خواهرم اونجا عمل کردیم من فمتو لیزیک خواهرم لیزیک

میمونی مااااات😵‍💫...یه اعتماد همه چیتو میگاااد...
خرم ابادماندانا احمدی کلینیک ایرانیان تهران پاسداران.خودم خواهرم اونجا عمل کردیم من فمتو لیزیک خواهر ...

توشهرخودتون دکترخوب نبودشماهم مثل من حساسی بودی حتما وقتی تهران عمل کردی اذیت نشدی برای رفت برگشت سفرت

راضیم ب رضای خود خدا
2810