2777
2789

بیینید روز ۱۴ ای یو ای بتا ۹بد ۳روز بعدش بتا ۱۸۰و‌۴۸ساعت بد ۷۶۰و‌لک دیدم و روز ۳۵بارداری ساک ندیدن و گفتن بتا تکرار کن و ۴۸ساعت بد از اون ۷۶۰ شده بو ۷۳۰یعنی کمتر این بعنی خارج رحم‌مشکوک‌شدن اما تو‌لوله هام‌ ندیدن چیزی به نظرتون چیه داستان باز گفته ۵شنبه تکرار کن

من هیچی نفهمیدم 

من یه دختر لوسم 😄 تک دختر یه خانواده 80 نفره 😌 همیشه کاری کردن که فکر کنم بهترینم 😌 پس سعی نکن به غرورم لطمه بزنی تو هرگز نمی‌تونی تربیت 19 سال خانواده پدری من رو تغییر بدی ☺️ اگر دیدی بهت جوابی ندادم در حدی نیستی که لایق جواب دادن باشی 🤞دانشجو.....😶‍🌫️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عضو گروهمون در روبیکابشین 

اقدامیا باردارا وخانم هایی که مشگل باروری دارن تنبلی تخمدان ivf .iui.pgdتعیین جنسیت بیاین دخترا از تجربیات همدیگه استفاده کنیم 

https://rubika.ir/joing/GHIGABDE0RQOMZPQCXCORXSVJAXABHEI

چرا اینقدر ازمایش میدی من یه دونه ازمایش دادم بتا ۵۰۰ بود حالا دو هفته دیگه میرم دکتر اگه لازم بود سونو کنه

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

لک

عزیزم استرس سمه سممممم اونو خدا داده مطمئن باش خودشم نگه میداره عزیزم فعلا استرس نداشته باش خوشحال باش به هیچ چیییز تاکید میکنم هیچ چیز فکر نکنننن که چرا بتا بالا اومد یا پایین باورشو داشتی بالا بره ؟ گفتی مال دوستومن یک روزم عقب تر بود اون همه بتا بالا پس دیگه مال من منفی هست ولی دیدی که شد خدا خدای غیر ممکن هاست بسپر به خودش با گریه و استرس تو همه چی خراب میشه و اون گریه اگه بخواد بیوفته و یا بمونه جلودارش نیست پس فکر نکن حله؟ تو یک هفته فقط یک هفته بسپر دست خدا میدونی دارم درمورد کی حرف میزنم خدا که دنیارو دستش گرفته داره اداره میکنه میلیارد ها میلیارد خودشونو سپردن دست اون فعلا یک هفته بسپر خودتو ببین چیکار میکنه، حله ؟؟؟

بنظر من میگما دکترا رو نمیدونم که صد در صد حرف اونا درست تره میگم یک هفته نرو تا اونموقع صد در صد درست میشه و همه چی معلوم میشه ولی من مطمئنم بعد ای یو ای شما باردار شدی یعنی منظورم اینه با اقدام های خودتون چون اگه با ای یو ای بود باید تا اونموقع بتا بالا میرفت 

بنظر من میگما دکترا رو نمیدونم که صد در صد حرف اونا درست تره میگم یک هفته نرو تا اونموقع صد در صد در ...

are man migam khodam bardar shodam to eghdama badeah chon 3bar dashtam bbin age mashkok b kharej rahrm nabodam nmiraftam ama midoni bayad peigir basham khatar dare

بنظر من میگما دکترا رو نمیدونم که صد در صد حرف اونا درست تره میگم یک هفته نرو تا اونموقع صد در صد در ...

صد در صد خدا با ما هست اخ کی بشه ۲تامون جونمون راحت بشه شما چیه برنامت اخر برا ای یو‌ای بدیت

صد در صد خدا با ما هست اخ کی بشه ۲تامون جونمون راحت بشه شما چیه برنامت اخر برا ای یو‌ای بدیت

من فعلا از خود خود خدا خواستم شهید نوید صفری رو هم برا پادر میونی واسطه قرار دادم ببینم اینسری مصلحت میدونه بده یا نه

من فعلا از خود خود خدا خواستم شهید نوید صفری رو هم برا پادر میونی واسطه قرار دادم ببینم اینسری مصلحت ...

والا کاش منم منفی‌بودم‌حالا هم بک‌هفته استرس کشیدم هنوزم نمیدونم قراره‌چه بلایی سرم‌بیاد پول یه ای یو‌ای هم‌خ ج از و‌سنو‌ویزیت دادم بازم شکرت

are man migam khodam bardar shodam to eghdama badeah chon 3bar dashtam bbin age mashkok b kharej rah ...

اره راست میگی باید پیگیری بشه چون تو دل ادمو خالی میکنن دکترا ولی عزیزم بهت قول میدم نی نی محکم چسبیده عزیزم اونروزی که رفتید ۹ بود یعنی تازه وارد خون شده اون هورمون خیلی زوده بخوای ساک حاملگی رو ببینی انشالله که دیده میشه و راحت میشی یه بار از دهن خود دکترم سنیدم‌گفت زیر ۲۰۰۰ ساک بارداری دیده نمیشه

من فعلا از خود خود خدا خواستم شهید نوید صفری رو هم برا پادر میونی واسطه قرار دادم ببینم اینسری مصلحت ...

الاهی که خوش خبر بیایم راجبه چیز هایه دیگر حرف بزنیم