2777
2789
عنوان

مسافرت با بچه

125 بازدید | 14 پست

بچه ها وسواس دارم هر مسافرتی قبلش دیوانخ میشم از فکروخیال😔حالا سالی یبازم جایی نمیریما ولی مثلا میخام برم شمال ازین سوییتا گرفتیم همش میگم کفش کثیفه بچه دوسالع دارم چکار کنم دست میزنه به همه جا/ خودمون دمپایی میپدشیم ولی بچه که نمیشه/ یا نمدونم شپش داره دیوانه شدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم همش از این فکر و خیالا داشتم دیگه خسته شده بودم، اردیبهشت پسرم یک سال و دو ماهش بود رفتیم شمال، ویلا گرفتیم ولی پتو و ظرف با خودمون بردیم کف خونه هم از این روفرشیا بردیم ، همه چی خوب پیش رفت اتفاقا تو سفر خیلی آروم تر از تو خونه بود، تو ماشین همش خواب بود

همه ویلا رو روفرشی پوشوندی؟ اخه دیدی نوپان همش راه میرن همه جا

سعی کردیم ویلای کوچیک و البته تمیز بگیریم با توجه به شرایطمون، پذیرایی کوچیک بود روفرشی پهن کردیم در اتاقا قفل کردیم، اشپزخونه و سرویس بهداشتی هم با صندلی ناهارخوری مسدود کردیم که نره اونجاها   

اصلا ما از وسایل ویلا استفاده نکردیم، در اتاقا قفل کردیم حتی رو تختش نخوابیدیم

خودم دیوانه شدم همه رم دیوانه کردم به بچه هامم خوش نمیگذرع ملحفه اوردم رو تختو پوشوندم کفم همه رو ملحفه وروفرشی/بازم اروم نیستم خسته شدم دیگه جطور همه مردم مسافرت میرن هتل و تخت و ویلا و ...اونوقت من😌

خودم دیوانه شدم همه رم دیوانه کردم به بچه هامم خوش نمیگذرع ملحفه اوردم رو تختو پوشوندم کفم همه رو مل ...

به نظرم این همه دقت و وسواس هم خوب نیست، دقت کردی بچه های امثال ماها بیشتر هم مریض میشن ، ما ناخواسته استرس به بچه هامون منتقل می کنیم و باعث میشه به اونا هم خوش نگذره، دوست من بعد از ده سال بچه دار شد یعنی از دوماهگیش تو مسافرت بود تا الان که کلاس دومه پسرش، دو ماهش که بود از جنوب رفتن شمال مسافرت، ۸ ماهگیش رفتن مالزی 

به نظرم این همه دقت و وسواس هم خوب نیست، دقت کردی بچه های امثال ماها بیشتر هم مریض میشن ، ما ناخواست ...

نه واقعا خوب نیس لیلا حان خیلیم بده دقیفا همش مریص میشن اعتناد بتفس ندارن استرس دارن وقتی اتقد بکن نکن میکنیم بهشون خوش هم نمیگذره اینهمه ادم مسافرت میرن همه تو همین هتل و ویلاها/اللن من دقت میکردم به ویلاهای کتاری فقط من کف رو پوشوندم همه هم بجه دارن/ اینم یه نوع بیماریع دیگه بیماری روحی

نه واقعا خوب نیس لیلا حان خیلیم بده دقیفا همش مریص میشن اعتناد بتفس ندارن استرس دارن وقتی اتقد بکن ن ...

باورت میشه من سر همین مسافرت شمال ایقد نگران بودم با پسر یک سالم که اذیتم میکنه، نکنه مریض بشه ولی گفتم حتما باید برم چون بارداری و زایمان سختی داشتم نیاز به تجدید روحیه داشتم، برای اولین باز از شجاعت خودم در مورد پسرام خوشم اومد یک ذره هم بیچاره اذیتم نکرد خیلی هم آروم بود اتفاقا، ما باید کم کم رو خودمون کار کنیم تا بچه هامون هم آروم باشن

باورت میشه من سر همین مسافرت شمال ایقد نگران بودم با پسر یک سالم که اذیتم میکنه، نکنه مریض بشه ولی گ ...

نه بابا اون طفلیها کاری ندارن اقتضای سن و سالشون رفتار میکنن/من که یه چیز عجیبی ام فک کن رو تخت ملحفه خودم همه خونه ملحقه رو مبل ملحفه بعد دیدی شمال حشره اینا زیاد داره من هی کف خونه رو ملحفه ها نگا میکنم ببینم چی راه میره شپش نباشه! جالبه بدونی پارسال که هیج جا نرفته بودم نمدونم از کحا درگیر شپش شدیم ازونحا فوبیا سده برام/البته کلا رندم رو یه چیزی سوییچ میکنم

2810