2777
2789
عنوان

پیش دبستانی

341 بازدید | 35 پست

دخترم  روپیش دبستانی دولتی  ثبت نام کردم البته مدرسه مجهزیه وبعد کل تحقیق فهمیدم غیر انتفاعی بدرد نمیخوره‌‌.. پول  الکی زیادی ام تازه  میگیرن ..در ضمن این مدرسه به محل زندگیم خیلی نزدیکه‌...اما همینجام بالای ۸۵۰۰فقط شهریه اشه جدا از هزینه لوازم تحریر و لباس فرم...میخواستم ببینم کسی تجربشو داره با نه ؟

همه دولتیا همینقدر میگیرن؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من فک میکردم همه پیش دبستانیا غیر دولتی ان که🤕

اسمش دولتیه 

همشون پولیه

منم ۵ دادم حالا وسایل و لباس بماند

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

نمیدونستم پیش دولتی هم داریم فقط فرهنگسراها رو شنیده بودم قیمتشون مناسبتر هست و فضاشون بزرگتر اونم نزدیک ماهی ۱۸ تومن می گرفتن بی سرویس

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱
اسمش دولتیه همشون پولیهمنم ۵ دادم حالا وسایل و لباس بماند

الان به من گفتن ۸۵۰۰که ممکنه بیشتر بیشتر بشه ...اولش چهارتومن باید واریز بشه حساب مدیر ‌‌‌‌....بعد یک میلیون وسیصو و پنجاه هم پول لوازم تحریر وولباس مدرسه هم که هنوز مبلغشو نگفتن

اسمش دولتیه همشون پولیهمنم ۵ دادم حالا وسایل و لباس بماند

منم ۲تومن  دادم فعلا ..

انگار ۱۵تومنه کلا

موندم ماه به ماه برم دو تومن دوتومن بدم،یا همین اولش کلا تسویه کنم

درد دارند ،حرفاییکه نمیشه جایی ازشون گفت...
الان به من گفتن ۸۵۰۰که ممکنه بیشتر بیشتر بشه ...اولش چهارتومن باید واریز بشه حساب مدیر ‌‌‌‌....بعد ی ...

شیطونه میگه اصن امسال ننویسمش

فوقش تابستون با یک صدم این مبلع دوره فشرده بره،مدرکشو بگیره

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

منم مثل شمادودل بودم ک چیکارکنم 

خواهرم خواهرزادمو بهترین مهد خصوصی فرستاد ک الان اون مهد ۱۸شهریشه بدون پول لوازم تحریرو لباسو اینا 

اصلا راضی نبود اضلا چیزایی ک قرار بود یاد بچه بدن ندادن فقط بچه رو اذیت میکردن با یه سری سختگیریا هربار هم ب یه بهانه پول میگرفتن 

مربیشون خیلی بد بود و محیطش فقط ظاهرسازی بود نمیذاشتن بچه ها حتی بازی کنن با وسایل بازی 

برا همین منممث شما یه مهد ک نزدیک خونمونه انتخاب کردم با یه هزینه خیلی پایینتر البته فقط هزینه مهم نیس مهم اینه ک وقتی پول زیادی میگیرن باید یه فرقی داشته باشن با بقیه مهدا 

خواهرم میگفت حتی حروف الفبا رو یاد بچه ها ندادن

2810