2777
2789
عنوان

پیش دبستانی

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 35 پست
ببین من مشکل مالی ندارم شکر خدا ولی اینو اویزه گوش ات کن هیچ وقت پیشاپیش پول نده خرد خرد بده

نه بابا من پولو میدم راحت ..منم مشکل مالی ندارم ..ولی نمی‌خوام هی تا آخر سال تو فکر  پول مدرسه باشم ...بعد پیش دبستانیا فکر کنم زودتر تموم میشه دوره اشون

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه بابا من پولو میدم راحت ..منم مشکل مالی ندارم ..ولی نمی‌خوام هی تا آخر سال تو فکر پول مدرسه باشم ...

اخر سال مجدد ازت هزینه می‌گیرند و میگن افزایش تعرفه داشتیم نمی دونم هزینه فلان هزینه بیسار 

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 
من غیر دولتی ثبت نام کردم چون نزدیک تر بود۵روز در هفته۱۰تومن۳روز در هفته ۷تومنلباس فرمشون۸۰۰ کتاب۳۵۰ ...

برا من خیلی نزدیکه خونمونه ..ده دقیقه ای پیاده  میرسی‌..بعد دیدم مدرسشم خوبه گفتم چکاری همینجا بره شیک و تمیز ....الان تعداد بچه ها خیلی کمه مدرسه ها تمیز برخورد مدیر ومعلمشون عالی خدایی

برا من خیلی نزدیکه خونمونه ..ده دقیقه ای پیاده میرسی‌..بعد دیدم مدرسشم خوبه گفتم چکاری همینجا بره ش ...

میخوان برن بازی کنن

موشک که هوا نمیکنن بنظرم باید اول راحتی و خوشحالی بچه اولویت باشه

میخوان برن بازی کننموشک که هوا نمیکنن بنظرم باید اول راحتی و خوشحالی بچه اولویت باشه

چه ربطی داره ...منم نگفتم میخوان موشک هوا کنن که گفتم نزدیکه خودم راحتترم‌.. چرا حرف بیربط میزنی شما