2777
2789

گل خریدن. یا نخریدن مهم نیست،، بعد زایمان بهترین روش درک. و. محبت. از طرف همسر این است که همسر  تمام کارها را. پوشش. بدهد. . تمام نیازمندیهای. مادی. را تامین کند و. با زبان و اخلاق. خوش. کنار. همسرش او در تحمل درد. و.  بچه داری. یاوری کند و. در بازدیدهای مرسوم  با حوصله. و مبادی آداب باشد. 

حس میکنم اون لحظات انقد استرس میکشن که دیگه مغزشون قفل می‌کنه و یاری نمیکنه به کادو خریدن و گل گرفتن فک کنن 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعضی آقایون خودشون توی خانواده آداب رفتاری رو بلدن انجام میدن 

بعضیا کافیه محترمانه بهشون بفهمونی انجام میدن 

بعضیا اشاره کنی مثلا فیلمی چیزی نشونش بدی بگی انقدر دوست دارم بعضی آقایون اینطوری محبت شون رو نشون میدن چقدر حس خوبی گرفتم فلان شوهره می‌ره انجام میده 

بعضیا باید با گفتگو مسأله رو بهش بفهمونی مثلا خود من همیشه با گفتگو حل میکنم در مورد کد محبتی صحبت میکنم که من اسم فلان رفتار ها رو میذارم محبت به نظر تو چی محبته ؟ من چی کار میکنم تو اسمشو میذاری محبت ؟ اینطوری همون طوری که طرف مقابل از اون رفتار دریافت محبت داره محبت می‌کنیم

مثلا من به شخصه گل گرفتن و فلان برام مهم نیست بخره کمترین سلولی در من تکون نمیخوره 

ولی سر پسرم وقتی شوهرم اومد داخل اتاق زایمان به جای اینکه بره سراغ بچه اول اومد سراغ من 

خیلی برام دلنشین بود این حرکتش خب توی موقعیت های دیگه که از این دست مهر و توجه ها نشون داده بود تحسینش کرده بودم میدونست برای من مهمه این مسأله و انجامش داد 

یه دسته خانم  هم هستن که فکر میکنن باید دستور بدن فلان کار رو بکن و تعیین تکلیف کنن یا تهدید کنن اگر نکنی ناراحت میشم آقایون  خوششون نمیاد انجام نمیدن 

باید اصول گفتگوی موثر رو یاد گرفت وگرنه هیچ مردی دلش نمی‌خواد همسرش ازش متنفر باشه همون طوری که هیچ زنی اینو نمی‌خواد ولی به مرور انقدر گفتگو ها سمی پیش می‌ره که واسه جفتشون بی اهمیت میشه که چطوری رفتار کنن هر جوری عشقشون می‌کشه رفتار می‌کنن 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳
حس میکنم اون لحظات انقد استرس میکشن که دیگه مغزشون قفل می‌کنه و یاری نمیکنه به کادو خریدن و گل گرفتن ...

یک نفر بستگان ما 

بعد 10سال خدا. بچه داد بهشان.... مرد رو موتور خواسته با عجله  کیسه وسایلی که همراه خانمش خواسته را. بیمارستان برساند تو خیابان یکطرفه. ورود ممنوع گاز داده... تصادف در. جا  مرد... ای کاش این محبت را نمی‌کرد .. .  مردی که تازه خانمش زاییده  فکر می‌کند به جای گل پول نگه دارم. برای مایحتاج بچه نیازمند کسی نشویم هر دو عشق است اما  دومی عقلانی تر است 🙂

یک نفر بستگان ما بعد 10سال خدا. بچه داد بهشان.... مرد رو موتور خواسته با عجله کیسه وسایلی که همراه ...

آخی خدا بیامرزدش بله همینطوره

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️