2777
2789

یکی از تاپیکایی که هر چند وقت یه بار میبینم خلاصه ش اینه که خانومه زایمان کرده و شوهرش موقع اولین بار اومدن دست خالی اومده. طلا و هدیه که هیچی؛ خیلیا شکایت میکنن که حتی یه گل هم نخریده بیاره با اینکه بهش گفته بودیم گل بخر

واقعااااا مردا رو درک نمیکنم 

این زن به خاطر بچه تو شکمش جر خورده از ده جا بخیه ش زدن به خاطر بچه تو درد زایمان و نه ماه بارداری رو تحمل کرده

میمیری براش یه دسته گل بخری؟؟؟

شما بیاین به من بگین چرا اینجورین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بی احساسن شعور ندارن

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️

به نظر من که مهم نیس

البته اگه این کارو برای خواهرش یا خانوادش انجام بده اما برای خانمش نه اون وقت دیگه بی شعوره

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم

خب هدیه زوری نیست من خودم از همسرم هیچ توقعی ندارم واقعا واسه زایمانم این ۸ماه پا به پای من درد کشید کمک حالم بود غذا درست کرد خونه تمیز کرد هرماه ۵،۶میلیون فقط برام انواع ویتامینارو میگیره که بدنم کم نیاره برای ماهه دیگه ام باید ۴۰،۵۰میلیون هزینه بیمارستان جور کنه زندگی زناشویی جفتتون برای عم زندگی میکنید نه تو برای اون بچه دار شدی نه اون وظیفه داره حالا یه سری توقع گل و طلا و اینا دارن اون به کنار

هر کسی محبت کردن رو ی مدل بخصوصی یاد گرفته 

مثلا ی عده از آقایون خیلی رمانتیک هستن گل زیاد میخرن هدیه میخرن از خانم تشکر میکنن و ... ولی ی مردی هم هس که میگه همین که من صبح زود پاشیم از خوابم میزنم میرم بیرون کار میکنم تا خانمم چیزی لازم داشت براش بتونم بخرم همین کافیه 

این کارشون دلیل بر بی علاقگی شون نسبت به خانمشون نیس 

اگه جلو تو کباب کوبیده بزارن مرغ شکم پر ، آش رشته ، کباب ترکی ، شاورما، چلوگوشت ، فسنجون میتونی بخوری ؟

هیچ کس نمی تونه همشو باهم بخوره!

تو باید یاد بگیری کی کجا درخواستت رو مطرح کنی 

شاید تو کسی هستی که از صد خودت می زاری ولی اون از بیست خودش 

همه غذاها خوشمزه اس ولی وقتی همشو برای یه نفر بیاری بقیش حیف میشع دقیقا عین غذا محبت رو هم حیف میکنی و مرد تو رو یه آدمی میبینه که بهش نیاز داره 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️

وااااای یاد خودم افتادم😁😁😂🤣

من قبل از زایمان یه وام ریز گرفتیم و یه طلایی خریدم برا خودم که مثلا هدیه ی شوهرم باشه برای زایمانم

و با خرج های اضافه هم مخالفم

از قبل و تو اتاق زایمان رفتنی هم حتی بهش گفتم علی من تورو میکشم دسته گل بخری هاااا، نری ۵۰۰تومن بدی دسته گل ، کجای خونه بزارم؟ بدم میاد از گل، اونو نگه دار ، باز پول جمع میشه یه تیکه طلا میخرم..

خلاصه گفت چشم و رفتم زایمان و اومدم و رفت مامانش اینارو اورد و دیدم علی و مادرشوهر پدرشوهرم با دسته گل میان

درد هم داشتم بهش گفتم من تورو میکشم دسته گل خریدی

هی پیش مامانش قسم آیه میخورد ک بخدا مامانم گفت دست خالی زشته و فلان😁

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁