2777
2789
عنوان

چرا دخترایی که هیچ هدف و برنامه ای ندارن فکر میکنن خوشگلن

| مشاهده متن کامل بحث + 1295 بازدید | 104 پست
آخه عکس بیشترتونو با کلی افکت دیدم که چقد زشت بودین به همون توهماتون ادامه بدین بعدا حتی بچه تون ه ...

من چقدر دوست دارم عکس خودت ببینم کسی که اینطوره صددرصد باید خودش یه سروگردن بالاتر از همه باشه 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
منظور استارتر با کسی بود که هیچ برنامه و هدفی ندارهشما که مدرک گرفتی و آدم مفیدی برای خودت بودیچرا ب ...

مدرکا رو دروغ میگن هیچ زنی با تفکر من خوشگلم درس نمیخونم تلاش نمیکنم به هیچ جا نمیرسه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخه عکس بیشترتونو با کلی افکت دیدم که چقد زشت بودین به همون توهماتون ادامه بدین بعدا حتی بچه تون ه ...

کاش میگفتی از چی سوختی متوجه شم این لحن صحبت برا چیه

شما اگه هدف داری الان برو سراغش هدف تاپیکت چیه واقعا😂 

فک نمیکنم این حرفا برا همچین ادمایی باشه دلت خیلی پره

اره منظورم یه چیز دیکس میان میگن ما شوهر کردیم تو در ارزوی شوهر مایی 😐ولله من اگه هدفم ازدواج بود ه ...

همینایی که سن کم شوهر کردن و میان اینجوری جواب میدن

خودش نشونه کمبوده یعنی ضعف دارن تو این زمینه

که هدف و برنامه ای تو زندگی نداشتن فقط شوهر کردن

در صورتی که خیلیا متاهلم هستن و آدمای موفقی ان

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

@niniyar_1    

@niniyar_2    

@niniyar_3    

یاد گرفتم تو سختی ها زمین نخورم قوی باشم چون قراره من دیگه اون اشتباه و آدم اشتباه رو تکرار نکنم🎳 و درس وتجربه کسب کنم این شکست و برد ها شیرینیه زندگیمونه🎲 یادت باشه رنج نباید شمارا غمگین کند🍃 باید شمارا قوی و هوشیار کند🏆🌞. مدرک تحصیلی(لیسانس/کارشناسی)🌱(متأهل)( قد1/80) (وزن75 )(بدنسازم زیبایی بدن کار میکنم) (گاهی اوقات مدلینگ لباس ومدل ارایشی هم قبول میکنم )💐💄👗👠💋💅👰 وقتی جوابتو نمیدم یعنی به شخصیت خودم احترام میزارم که با شما هم کلام نشم.
همینایی که سن کم شوهر کردن و میان اینجوری جواب میدنخودش نشونه کمبوده یعنی ضعف دارن تو این زمینهکه هد ...

@niniyar_2    

@niniyar_3    

یاد گرفتم تو سختی ها زمین نخورم قوی باشم چون قراره من دیگه اون اشتباه و آدم اشتباه رو تکرار نکنم🎳 و درس وتجربه کسب کنم این شکست و برد ها شیرینیه زندگیمونه🎲 یادت باشه رنج نباید شمارا غمگین کند🍃 باید شمارا قوی و هوشیار کند🏆🌞. مدرک تحصیلی(لیسانس/کارشناسی)🌱(متأهل)( قد1/80) (وزن75 )(بدنسازم زیبایی بدن کار میکنم) (گاهی اوقات مدلینگ لباس ومدل ارایشی هم قبول میکنم )💐💄👗👠💋💅👰 وقتی جوابتو نمیدم یعنی به شخصیت خودم احترام میزارم که با شما هم کلام نشم.
مدرکا رو دروغ میگن هیچ زنی با تفکر من خوشگلم درس نمیخونم تلاش نمیکنم به هیچ جا نمیرسه

مگه موفقیت فقط تو‌درس هست یکی میبینی تو مهارت های دیگه موفق هست یا یکی تو‌رندگی زناشویی موفق هست خیلیا درس خوندن تهش هیچی نشدن 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
@niniyar_2 @niniyar_3

چیه ناراحت شدی ؟سن کم به زور شوهر دادنت ؟  از بچگی سربار خانواده ات بودی ؟تو اون سن هرکس برا من میومد مامانم میگفت تا دحترم شاغل نشه به جایی نرسه نمیزارم ازدواج کنه 

چیه ناراحت شدی ؟سن کم به زور شوهر دادنت ؟ از بچگی سربار خانواده ات بودی ؟تو اون سن هرکس برا من میوم ...

فرانکلین جان فهمیدیم خانواده خوبی داری ولی خب نقش تو  توی این موضوع چیه؟ خودت تلاش کردی همچین خانواده ای بدست اوردی؟

متاسفانه فاقد اهمیت هس  توهین هاتون   میتونید در موردم با تراپیستتون حرف بزنید تا یکم اروم شید  وگرنه با فحاشی فقط چند ثانیه آروم خواااهید شد