2777
2789
عنوان

دونه های صورت پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 58 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه خارش نداره این مال حساسیت و گرمیه الامین استفاده کن خوبه ولی اگه خارش داره نمیتونم بگم چی بزنی 

من مامان یه پسر شیطون و نازم و یه دختر کوچولوی زیبا دارم بهترین روز زندگیم وقتی بود که صدای گریه‌ی دختر کوچولوم و شنیدم خوب یادمه 1403/5/17دنیای من چشمای کوچولوشو به دنیا باز کرد🥺❤️شما دوتا دلیل خنده های من و بابایین😍
اد از بهداشت میگیرم فک نکنم از اون باشه چون از اول همینو میخورد

دختر من دور مقعدشم قرمز شد دونه ریخت .من پوشکشو عوض کردم. اول مای بی بی بود. سایز پوشک عوض شد حساسیت کرد. الان مولفیکس. ولی بازم بعضی وقتا قرمز میشه .مخصوصا وقتی که میبرمش مهمونی .دیر عوضش نکن. زینک بزن براش. خونه رو خنک نگه دار. من میگم از گرماست. تو این ۹ماه دخترم هروقت گرمش میشه عرق میکنه این دونه ها میریزه تو تنش.

کاش روزی بیاد که حال دل همه خوب باشه

عزیزم منم پسرمو برده بودم دکتر. دکترش شیر اچ آ تجویز کرده بود. بردمش یه دکتر دیگه دونه رو دید گفت مدلش چیه. گفتم دونه اش هی می‌ره میاد یعنی به ربع هست بعد دیگه نیست . یا ه ساعت هست دیگه نیست

گفت اینجور دونه ها دونه گرمیه.

حالا دونه صورت پسرتون دائمیه؟ یا مثل دونه صورت پسر من یبار خیلی پررنگ میشه یبار مشخص نیست؟

من دخترم روی پارچه ها با مایع لباس حساس بود یا همیطوری میشود یا پوستش زبر میشود

سلام😢لطفا برای آوردن رتبه توکنکور۱۴۰۱ و زندگیم (خونمون تموم بشه و بتونیم ماشین بگیرم و همسرم داخل یه شغل خوب استخدام بشه🥺(قلبـ♥️های شما دوستان بهتر از قلب های ماست )برام دعا کنید و صلوات بفرستید انشاالله به هر آنچه که می خواهید برسید 🤲🏻
2810