2777
2789
عنوان

دونه های صورت پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 58 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شیر و‌قطره اد و آهنتازه میخام کمکی شروع کنمبا مایع فیروز صورتی میشورم لباسش روشامپو هم پینوتوی خونه ...

قطره آد خارجی میدی؟ لباساشو فعلا با شامپو فیروز بشور. شامپو بدنشم فیروز بگیر. صورتشو با هیچی پاک نکن جز آب. از دستمال مرطوب اصلا استفاده نکن .فقط بشورش. دختر منم اینجوری بود ولی شیرخشک حساسیتی اولش میخورد پپتی جونیور. من مطمئن بودم از شیر نیست. منم میگم گرمیه. دخترم گرمش بشه دونه ها میریزه بیرون. لباس خنک تنش کن. نخی. ولی خب من آد رو نمیدادم دیگه باید مولتی میخورد از همون اول. احتمال حساسیت به اسانس قطره هم هست.اینارو رعایت کن. قطره آدشم  یه مارک دیگه بگیر.خوب میشه. 

کاش روزی بیاد که حال دل همه خوب باشه
برای بچه شما خارش هم داشت؟چون این دونه ها خارش نداره

نه نداشت ولی کل بدنش گرفته بود یکی دوروز پماد زدم خوب شد دکتر گفت حساسیت بدن بچه ها باید بزنه بیرون خیلی عادیه نگران نباش

ماشمالی ها دلمون اندازه یه دنیاست بیای شمال میفهمی ...  
ببلاک اچ آ همون برای آلرژی خوبهببین چند روز با عرق پرپین و کاسنی صورتشو بشور و بهش بده ببین خوب میشه ...

الان یک روز هست که داره اچ آ میخوره فعلا که هیچ تغییری نداشته 

شما شیرخودت میدادی که اینطور شده بود؟اخه اگر شیرخودم میخورد میفهمیدم که حساسیت به غذایی داره که من میخورم ولی…

بشدت گرمایی هست شیرخودمم نمیخوره فقط شیرخشک اپتامیل ساده که الان دارم ببلاک اچ آ میدم بهش نمی‌دونم د ...

ببین یکم عدس بزار بپزه بدون نمک و روغن هیچی وقتی که پخت بزار آبش خنک شه بمال به هرجایی که دونه قرمز داره  بیست دقیقه بمونه  بعد بشور اگه تا یه ربع بعدش بهتر شه گرمی هستش 

فقط 8 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قطره آد خارجی میدی؟ لباساشو فعلا با شامپو فیروز بشور. شامپو بدنشم فیروز بگیر. صورتشو با هیچی پاک نکن ...

اد از بهداشت میگیرم 

فک نکنم از اون باشه چون از اول همینو میخورد 

2810