سلام دوستان دیشب با شوهرم سر ی قضیه بحث مون شد واون بحث وکشوند ب خانواده من و گف داداشات فلانن و.... در صورتی که داداشام و خانوادم به قلب پاکی و دست خیر و پولداری و سر و قیافه و سواد معروفن دوباره گف من خوشتبپ ترین فامیل تونم و تو جهیزیه لاکچری نیاوردی و دیگه خیلییییی بحث بالا گرف درگیر شدیم که دوتااا کشیده زد تو گوشم و منو کوبوند رو زمین منم گف فردا از این خونه میرم اونم گف فردا وقتی اومدم نمیخام ببینمت منم صب خونه رو تررک کردم .در شرایطی که من طوری که از لحاظ تیپ و سواد و چهره واقعا چیزی کم ندارم و شاغلم و حتی بیشتر از اون هم درامد دارم الان پیام میده که دیگه نمیخام ببینمت و چی جوابشو بدم؟؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چقد لووووس و خاله زنک تشریف داره ببین دختر اگر حالا به هر دلیلی آشتی کردین سعی کن باهاش مردونه تر برخورد کنی از جلد صورتیش خارج بشه!!!!
#تلنگر وقتی با یک نفر ازدواج میکنید👰♀️🤵♂️درواقع با تمام اینها ازدواج میکنید:_با آسیب های اون آدم در گذشته😔 _با خانوادش👨👩👧👦 _باترس هاش😰 _با عادت هاش🧘♂️ _با فرهنگی که توش بزرگ شده🧍♂️ _باعقاید،باور هاش💆
من ا تصمیم مو گرفتم دیگه نمیخام برگردم تو اون خونه و وکیل میگیرم و دادخواست میدم و دوباره از صفر شرو میکنم فقط دیگه با اون ظالم عقده ای نمیخام ادامه بدم