2777
2789
عنوان

زنه به شوهرم پیام میده قربون صدقه میره🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 17022 بازدید | 223 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من باورم نمیشه اشتباهی پیام داده باشه 

متنفرم از این زنای خرااب🤮

استارتر شماره همسرتو عوض کن اگر میتونی

💙🤍🩵خدایا شکرت💙🤍🩵خدایاشکرت💙🤍🩵خدایاشکرت💙🤍🩵

چجوری بعد سه سال هنوز شماره همو دارن😐

والا من شماره دوست نزدیکمو سیو ندارم 

هر کجا هستم ، باشم ، آسمان مال من است . پنجره ، فکر ، هوا ، عشق ، زمين مال من است . چه اهميت دارد گاه اگر مي رويند قارچ هاي غربت ؟ من نمي دانم که چرا مي گويند : اسب حيوان نجيبي است ، کبوتر زيباست . و چرا در قفس هيچکسي کرکس نيست. گل شبدر چه کم از لاله ي قرمز دارد. چشم ها را بايد شست ، جور ديگر بايد ديد. واژه ها را بايد شست . واژه بايد خود باد ، واژه بايد خود باران باشد چترها را بايد بست ، زير باران بايد رفت .

کاش اینجوری مینوشتم ولی الان یه روز گذشته پیام بدم میفهمه که تونسته فکرمونو درگیر کنه منتظرم پیام دی ...

بزن بلاکش کن اون چند بار خواسته تیری بزنه تو تاریکی خودشم دیگ پیداش نمیشه

یعنی نگاه کن ببین‌اون تاریخ که نوشته رسیدی شوهرت کجا بوده با هم بودید یا نه

اره باهم بودیم اون پیاماش که بی ربطه به نظرم اینجوری پیام داده که بگه اشتباه شده یه کرمی بریزه ببینه مرده هم کرم داره یانه طرف کرم داشته باشه بیخیالش نمیشه حتی بگه اشتباه پیام دادم باهاش لاس میزنه و در دوستی و ارتباط باز میکنه

چجوری بعد سه سال هنوز شماره همو دارن😐والا من شماره دوست نزدیکمو سیو ندارم

من چهار سال پیش میخواستم ماشین بخرم الان تو لیست مخاطبامو نگاه میکنم کلی شماره سیو دارم مثلا ۱۱۱ فرودگاه  پراید مدل ۹۴   پراید شاسی سالم احمدی 

اره باهم بودیم اون پیاماش که بی ربطه به نظرم اینجوری پیام داده که بگه اشتباه شده یه کرمی بریزه ببینه ...

آخه بدون هیچ سلام و حرفی اینو مپبنویسه یه جوریه به نظرم 

نمیدونم چی بگم به خدا 

انشاالله که خیره 

♻️کارما♻️
من باورم نمیشه اشتباهی پیام داده باشه متنفرم از این زنای خرااب🤮استارتر شماره همسرتو عوض کن اگر میتو ...

شمارش دست همکارو دوست و اشنا هست نمیشه عوض کرد اون عوضی رو بلاک میکنم ایشالا با شماره دیگه نیاد

شمارش دست همکارو دوست و اشنا هست نمیشه عوض کرد اون عوضی رو بلاک میکنم ایشالا با شماره دیگه نیاد

ایشالله خیره دیگه پیام نمیده ولی استارتر یه مدت حواستو جمع کن ببین اگر باز پیام داد بگو میری شکایت میکنی بترسه ول کنه

💙🤍🩵خدایا شکرت💙🤍🩵خدایاشکرت💙🤍🩵خدایاشکرت💙🤍🩵