2777
2789
عنوان

سندرم داون و امینوسنتز

| مشاهده متن کامل بحث + 1150 بازدید | 199 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله عزیزم. من تنها رفته بودم جوابو بگیرم. گفتن برو طبقهٔ بالا. رفتم. یه خانمی خیلی رک اینو بهم گفت. حتی یه صندلی نبود اونجا بشینم. داشتم از غصه میمردم. پرسیدم تا چند درصد امکانش هست؟ گفت هشتاد درصد. آزمایش دادم. بچه سالم سالم بود. الان هم که زلزله خانم داره میپره رو سرم.

فک کنم بالای سی سال و زیر ۱۹ سال باشی، همینجوری الکی تو دلتو خالی میکنن.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
امیدوارم که نتیجه اشتباه باشه... ولی در غیر این صورت اگه بچت سندرومی باشه بدنیا میاریش؟

به یکی از دوستان گفتن مشکل داره تا آخر نگهش داشت. بدنیا اومد سالم بود. اصولا ریسک میزنن برای خودم هم زدن 

من 4 سال پیش امینو سنتز انجام دادم چقد روزهای سخت و پر استرسی بود ولی خداروشکر بچه ام سالمه یادمه ا ...

اون روز که من رفته بودم آزمایش بدم، هر کی می‌اومد جواب بگیره، منفی بود.

ببین یعنی از اینهمه آدم بیخودی دوباره آزمایش گرفته بودن!

آدم هم دلش نمیاد نره. میگه یک درصد هم باشه چی؟

به یکی از دوستان گفتن مشکل داره تا آخر نگهش داشت. بدنیا اومد سالم بود. اصولا ریسک میزنن برای خودم هم ...

اون بارداری قشنگو برای اون مادر کوفت کردن فقط!

اون روز که من رفته بودم آزمایش بدم، هر کی می‌اومد جواب بگیره، منفی بود.ببین یعنی از اینهمه آدم بیخود ...

اره دوتا ازهمکارهامم دادن منفیهر

اما چون سنم بالای سی وپنج هست وسندرم داون با سن بالا مترتبط هست می ترسم مثبت باشه میگم بذاربرم 

خداکنه مال همه منفی باشه 

جواب بعد چندروز میاد؟

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

به یکی از دوستان گفتن مشکل داره تا آخر نگهش داشت. بدنیا اومد سالم بود. اصولا ریسک میزنن برای خودم هم ...

اون لابد امینوسنتز نرفته مثل من تا غربالگری یا سلفری رفته ادامه ی کار راانجام نداده

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

عکس گذاشتم یک به هشت زده

اصلا نگران نباش ان شاالله حتما منفیه 

این چیزا فقط دست خدا هست و اکثر مشکوکا بچه سالم به دنیا میارن

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره دوتا ازهمکارهامم دادن منفیهراما چون سنم بالای سی وپنج هست وسندرم داون با سن بالا مترتبط هست می ت ...

سه روز بعد بود اگه اشتباه نکنم. من آزکایشگاه نیلو رفته بودم.

بله اگه بالای سی داشته باشی، معمولا میفرستنت برای یه آزمایش دیگه.

اون لابد امینوسنتز نرفته مثل من تا غربالگری یا سلفری رفته ادامه ی کار راانجام نداده

چرا اول آزمایش ۱۵ هفته رو نمیری. بعد خوب نبود اینا. چند سالته اصولا برای بالای سی ریسک میزنن

اره دوتا ازهمکارهامم دادن منفیهراما چون سنم بالای سی وپنج هست وسندرم داون با سن بالا مترتبط هست می ت ...

حتمن انجام بده چون تا هفته 16 یا 17 وقت داری بعذش دیگه نمیشه انجام داد 

اگه هم  انجام ندی 

تا اخر بارداری استرس و نگرانی ولت نمیکنه....