عسل جان من با ای وی اف باردار شدم قرص تیرویید میخورم چاقم شیاف پروژسترون و امپول پروزسترون میزنم انو ...
من هم آی یو آی کردم دوبار و چند دوره پروژسترون و انواع داروهای هورمونی استفاده کردم و ازدواج فامیلی مصرف سیگار و خیلی چیزای دیگه داشتم که کلی ریسک بالا برام زده بودن تو همه ی بیماری ها پلی خداروشکر مشکلی نبود پس شما هم نگران نباش اونا حساس هستن به همه چی و بخاطر راحتی کار و رفع مسعولیت های بعدی همه رو ریسک بالا میزنم تنها چیزی که میتونه جای نگرانی باشه وراثت و ژنتیکه که اگه سابقه ش باشه تو خانواده ها میتونه نگران کننده باشه که باز همونم قطعی نیس پس نگران نباش
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
روز اول بارداری کتکم زد خیلی ادیتم میکرد روزی رفتم سونو دکترگفتش بی فایدس باید اینو حذف کنی بهش زنگ زدم بیا دنبالم گفتش من این بجه مریص نمیخام بمیره بهترهم خودت بچه همون روز بچه ایست قلبی کرده بود بمیرم براش😭