2777
2789
عنوان

سندرم داون و امینوسنتز

| مشاهده متن کامل بحث + 1151 بازدید | 199 پست
به خاطر سنت بالا زده ریسکتو اره به خدا من یک به هشت بود الانم هفته بیست وهفتم داره پر میشهاصلا نگران ...

خیلی نگرانم شبا کابوس می بینم همش روزا نمی تونم یجا بشینم همش ذهنم درگیره همش فکرم مشغول .خیلی میترسم بعد ده سال خدا بهم داده اونم با ای وی اف 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سن که بالای سی و پنج باشه و برخی نکات دیگه باشه تو مشخصات خودبخود میزنن مشکوک اگه تو مشخصات بنویسی ...

عسل جان من با ای وی اف باردار شدم قرص تیرویید میخورم چاقم شیاف پروژسترون و امپول پروزسترون میزنم انوکسا میزنم اینا ممکن ریسک ببره بالا 

خیلی نگرانم شبا کابوس می بینم همش روزا نمی تونم یجا بشینم همش ذهنم درگیره همش فکرم مشغول .خیلی میترس ...

سالمه بهت قول میدم 

توکلت به خدا هروقت استرس داشتی والعصر بخون 

منم این روزها راگذروندم امادتهددلم می دونستم سالمه اما خوب همون احتمال یک درصد دیگه گفتم بذارانجام بدهم 

خانم دویت همسرمم سنش بالاست بچه ی چهارم باردارشده اونم دوسه هفته پیش ازشهرستان اومد مشهد امینوسنتزشد اونم بچه اش سالم بود 😜😍

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

عسل جان من با ای وی اف باردار شدم قرص تیرویید میخورم چاقم شیاف پروژسترون و امپول پروزسترون میزنم انو ...

سندرم داون با سن بالا رابطه داره به چاقی و....ربطی نداره 

البته توازمایش خون غربالگری وزن مهمه اما سندرم داون بیشتر درمادران با سن بالا هست 

سالمه بهت قول میدم توکلت به خدا هروقت استرس داشتی والعصر بخون منم این روزها راگذروندم امادتهددلم می ...

واقعا اینا نمیگن مادر چه بلایی سرش میاد تو این ۲۰ روز چقدر سخته احساس کنی بین زمین اسمون معلقی .تو رو خدا برام دعا کن باورت میشه از الان میگم خدایا من حتی دل ندارم جواب ازمایش بگیرم 

سندرم داون با سن بالا رابطه داره به چاقی و....ربطی نداره البته توازمایش خون غربالگری وزن مهمه اما سن ...

ای خدا ما چکار کنیم که به جونی خدا بهمون نداد .الانم که داد قربونش برم همش باید استرس بکشیم 

عسل جان من با ای وی اف باردار شدم قرص تیرویید میخورم چاقم شیاف پروژسترون و امپول پروزسترون میزنم انو ...

عزیزم چن وقت بعد انتقال دارو خوردی منم میخام انجام بدم تازه داروهای قبل انتقال دارم میخورم ولی بچع من نیست رحم اجاری شدم

بیزارم ازت زندگی..... 
عزیزم چن وقت بعد انتقال دارو خوردی منم میخام انجام بدم تازه داروهای قبل انتقال دارم میخورم ولی بچع م ...

تا سه ماه اول پروژسترون با امپول شیاف میزدم استرادیودلم بعد از صدای قلب شنیدم کم کم قطع کرد .خدا خیرت بده چه کار خوبی میکنی 

ای خدا ما چکار کنیم که به جونی خدا بهمون نداد .الانم که داد قربونش برم همش باید استرس بکشیم

استرس نکش بابا 

اونی که داده حافظشه 

منم ایم استرس راکشیدم الکی 

سندرم داون با سن بالا رابطه داره به چاقی و....ربطی نداره البته توازمایش خون غربالگری وزن مهمه اما سن ...

ن بابا ب سن ربط نداره منم ۲۳باردارشدم گفتن سندرم داره بی فاید بود حتا میخاستم نگرش دارم سرش اب جمع شد خودش ایست قلبی کرد ولی خداروشکر یه قلوش واسم موند سالمه

بیزارم ازت زندگی..... 
تا سه ماه اول پروژسترون با امپول شیاف میزدم استرادیودلم بعد از صدای قلب شنیدم کم کم قطع کرد .خدا خیر ...

ای جانم اره ازهمونا بهم دادن منم تیرویید پرکار دارم دارو مصرف میکنم دکترگفته مشکل پیش نمیاد ازاون خانواد خیلی  خوشحاله بندخدا سنشون نزدیک پنجاه دیگ بچه دارنمیشن

بیزارم ازت زندگی..... 
ن بابا ب سن ربط نداره منم ۲۳باردارشدم گفتن سندرم داره بی فاید بود حتا میخاستم نگرش دارم سرش اب جمع ش ...

همش سن نیست من خودم روان شناسی خوندم سندرم داون بیشتر با سن مرتبطه حتی سن بالای پدرهم موثره