2777
2789
عنوان

سندرم داون و امینوسنتز

| مشاهده متن کامل بحث + 1150 بازدید | 199 پست
اینا نمیدونن مادر بیچاره چقدر استرس میکشه اگر دردشون پول بخدا من یکی حاظرم دو برابرش بدم با اینکه شو ...

هم هزینه و پول مهمه براشون هم اینکه اکثر خانومای باردارم مجبور به آزمایش میکنم که درصد کودکان مبتلا و ناقص کم بشه البته خوبه آزمایشها که خیال خود آدم هم راحت میشه ولی باید توضیحات بعدشم باشه که مادر باردار استرس نداشته باشه که متاسفانه دیگه توضیحات لازم رو حوصله و وقت نمیزارن براش

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وایی نه توروخدا نگو ته دلم خالی میشهدعا کنید همین جواب خوب باشه

از نظر هزینه گفتم عزیزم بهت گفتم که نودوپنج به بالا سالمن 

اما همون پنج درصد اگر مشکل داربشه ....

چون مجبور میشی دوسه باره هزینه کنی 

من خودم غربالم مشکوک بود خوب سلفری یک ازمایش خون بود اما ترجیح دادم هم استرسم یکباره بشه هم هزینه برای همین امینوشدم دیگه 

نی نیت سالمه خیالت تخت

منم این استرسها راداشتم چقدرم الکی بود اه

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

بعنی از هر ۱۴۸ نفر یه نفر ممکنه مبتلا بشه هر چی اون عدد بعد یک کمتر بشه خطرناکتره هر چی بیشتر باشه ی ...

الان برای من دو تا ریسک زده سندروم دان یکی ۱.۱۴۸ یکی ۱.۸۱ الان کدومش درسته ببخشید شرمنده میدونم خیلی اذیتت کردم 

لیلا جان اگر سنت بالای ۳۵ ریسک داره .یا پروژسترون استفاده کتی یا قرص تیرویید اینا ریسک میبره بالا

واقعا؟من که هم دوفامد مصرف میکنم هم شیاف اینا رو تو برگه هم قید کردم دیگه سنمم ۳۴

ولی اونموقع هنوز قرص تیروئید مصرف نمیکردم خدایا برا تکرار غربالگری که قرص تیروئیدم مصرف میکردم

..........
الان برای من دو تا ریسک زده سندروم دان یکی ۱.۱۴۸ یکی ۱.۸۱ الان کدومش درسته ببخشید شرمنده میدونم خیلی ...

نه گلم اذیتی نیست آخه دو تا تریسومی داریم یکی ۱۸ یکی هم تریسومی ۲۱ نگران نباش هیچی نیس

هم هزینه و پول مهمه براشون هم اینکه اکثر خانومای باردارم مجبور به آزمایش میکنم که درصد کودکان مبتلا ...

من که ماما بخدا یجوری بهم گفت مثل مرغ سر کنده شدم بخدا انگار اب سرد بریزن روت یعنی بخدا حالت قش بهم داد

آره زده ریسک متوسط ولی خب دکتر گفت باید آزمایش بدی

ریسک بالا نیستی دکترا بخاطر رفع مسعولیت خودشون و راحت کردن خیال شما توصیه به آزمایش میکنن حتی اونایی که ریسک بالا هستن هم نود و نه درصد نتیجه سالمه