2777
2789

من ورودی بهمن۴۰۲ شیمی کاربردی ام و به دلایلی ترم بهمن مرخصی گرفتم ولی برای اینکه جلو بیوفتم دوتا درس تخصصی تابستون پاس کردم و الان بااینکه ترم اولم هست ولی با بچهای ترم ۳ب بالا درس تخصصی دارم. من قبلن یک ترم پیانور حسابداری هم خونذم ولی خب تغییر رشته دادم . الان میرم ازمایشگاه واقن خیلی حس خوب میگیرم و بااینکه درسام واقن سنگینه ولی خستگی هاشم برام قشنگع. من بوده حتی پنجشنبع ها میرفتم دانشگاه برای سالن مطالعه ک بخونم بااینکه کلاس نداشتم. چون فقط تو سالن مطالعه دانشگاه میتونم بخونم تو خونه تمرکز ندارم. نمیذونم هنوز تو جو هستم ک علاقه دارم یا نه علاقم ب رشتم واقعیه😂 چون من قبل اینکه بیام شیمی تو دبیرستان وحشتناکککککک متنفر بودم از شیمی کلن هدفم روانشناسی بود🤣 ولی خب داستان داره دانشگاه اومدن من. الان بنظرتون واقعیه یانع؟

برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

اره واقعی هست منم از انسانی متنفر بودم اسمش میومد حالم بد میشد الان سال آخرم برعکس اون چیزی که فک میکردم بود تا تجربه نکنی نمی‌فهمی الان که داری تجربه میکنی خوشت اومده پس یعنی علاقه داری اون تصور ی که داشتی نبود

کـی مثـل خــودم دـلــبر لـــجـبــاز داره✨🌈

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره واقعی هست منم از انسانی متنفر بودم اسمش میومد حالم بد میشد الان سال آخرم برعکس اون چیزی که فک می ...

دقیقا امروز بغذ دو هفته رفتم ازمایشگاه واقن خیلی حس خوب داشت بزام بااینکه کلع صبح روز تعطیل باید بلندمیشدم

برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت
واقعیه پر قدرت ادامه بده

خداروشکرررر😍 ان شالله خدا کمکم کنه تااخرش خوب ادامه بدم

اره واقعی هست منم از انسانی متنفر بودم اسمش میومد حالم بد میشد الان سال آخرم برعکس اون چیزی که فک می ...

موفق باشی عزیزدلم ان شاللع

انشالله❤️❤️دیدت ب حسابداری چطوریه؟؟من قبول شدم اما نرفتم

حسابداری خیلی قشنگه من واقن دوسش داشتم و اتفاقا ترم اول الف شدم ولی خب چون من رشتم تجربی بود همیشه دوست داشتم مرتبط ب رشتم باشه و همش حس ناکافی بودن داشتم وون اون چیزی نبود ک میخواستم وگرنه عالیییی بود . من کلن با دروس حفظی اینا زیاد اوکی نیستم بیشتر دوست دارم حل کنم و فهمیدنی باشه درسم تا حفظی

انشالله❤️❤️دیدت ب حسابداری چطوریه؟؟من قبول شدم اما نرفتم

اگر با دروس محاسباتی و تقریبا مفهومی  اینا اوکی هستی مث من بنظرم رشته خوبی هست برات