2777
2789

من حدود یک ساله از دیجی کالا خرید میزنم اینارو ولی ضدافتاب لافاررش دون دونه. مرطوب کننده هاش خاصیت نداشت. مولتی ویتامین گرفتم موهام ریخت. ولی این ژل شست و شوی صورتش بد بوی نفت میده نمیشه استفاده کرد . قبلا داشتم از بیرون گرفته بودم سفت و خوشبو بود . 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ممکنه نه حتما فیکن عزیزم. کلا دیجی کالا یک سایت دزد کلاه بردار بسیار گرون فروش با محصولات خراب تاریخ مصرف گذشته و فیکه و حتی خیلی دیدم دسته دوم جنس فرستاده برای مردم. خرید نکنید ازشون. اینم لنگه ایران خودرو هست

عنوانم سوالی بود نمیدونم چه فازیه سایت هی موضوع و رد میده که عنوان معتبر نیس. ؟ناچارا ورداشتم

آره با این توضیحاتت فیکن یا تاریخ مصرف گذشته 

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1