خدا خیر دنیا اخرت بهت بده .من هیچی از این ریسکا نمیفهمم فقط بهم گفتن ریسک سندروم داونت ۱.۸۱ گفتم یعن ...
عزیزم من هر موردی که تو ازمایشاتمو مشکل داشته باشه درموردش زیاد تحقیق و سرچ میکنم و چون خودم همین ریسکو داشتم موقع بارداری میدونم دلیلشو و همسرم چون تحصیل کرده س و همه ی همکار و دوستاش هم تحصیلات عالیه دارن تو هر زمینه ای ازشون راهنمایی میخوام و اینکه زده ریسک ۱ به ۸۱ یعنی ممکنه از تو ۸۱ زن باردار یکیش سندروم داون باشه و احتمال یک به هشتاد و یکه
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
پس امیدوارم باشم مرسی قربونت بشم خدا عاقبتت بخیر کنه .استرسم کم کردی
فدات عزیزم اصلا نگران نباش الان واسه همه ریسک بالا میزنم که همه آزمایش بدن مطمعن باش میری آزمایش میدی و نتیجه شم عالی ایشالا بسلامتی زایمان میکنی و کوچولو تو بغل میکنی
والا دکتر نه خیالمو راحت کرد نه نگرانم کرد گفت بهتره که تکار کنی ولی گفت دوتا آزمایش مینویسم یکیش ارزونترویکی گرونتره،اون گرونتره ۹۹درصد نشون میده اسم آزمایشها رو نگفت ولی احتمالا منظورش سلفری بود اون ۸میلیون بود ،منم با مسئول آزمایشگاه صحبت کردم گفت خیالت راحت چیزی نیست فکرتو مشغول نکن وخیلی پیش میاد منم ارزونتره دادم که ۲میلیون اون فک کنم تکرار غربالگری بود،غربالگری سه ماهه دوم الان منتظر جوابم ،عدد ان تی ۱و۴ بود اتفاقا دکتر سونو گفت همه چی عالیه تعجبم نمیدونم شاید چون سابقه سقط دارم و با امپول ودارو باردار شدم رفتم تو رنج ریسک
اگربازمشکوک بود برو امینوسنتزبده یکباره من رفتم مرکز ژنتیک شهرمون با سه میلیون وتقریبا دویست انجام د ...
آخه عزیزم من سرکلاژی ام بعد بخام آمینو بدم خطر سقط داره وسابقه سقط دارم وتازه تو شهرمونم نیست ۴ساعت راهه که با شرایط من..... قضیه پولشم هست البته که سلامتی مهمتره،دعا کنید همین جواب غربالگری خوب بیاد
چقدر خوبه اینجور باشه ادم من بجاش میشینم غصه میخورم استرس میکشم عسل جان اون قسمت ۱.۱۴۸میتونی بهم بگی
بعنی از هر ۱۴۸ نفر یه نفر ممکنه مبتلا بشه هر چی اون عدد بعد یک کمتر بشه خطرناکتره هر چی بیشتر باشه یعنی کم خطره. مثلا اگه عدد ۱:۲۰ باشه خطرناکه یعنه از هر بیست تا زن ممکنه یکی بچه ش مبتلا باشه ولی اگه عدد بعد یک بزرگ باشه مثلا۱:۵۰۰۰ باشه یعنی از هر پنج هزار زن یکی بچه ش مبتلاس