2777
2789
عنوان

تاپیک گزارشکار ✨️🤍

| مشاهده متن کامل بحث + 838 بازدید | 130 پست
سلام من باید امسال پایه دوازده میبودم اما چون پارسال برای پایه یازده ثبت نام نکردم امسال یازده هستم ...

عزیزم من خودمم انسانی هستم

هر رشته ای هستی فرقی نداره 🤝🤍

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش          ایـ🖤ــرانم....                                                                         " از‌چشم‌میفتی‌اگِ‌،در‌،دسترسی"

عزیزم من خودمم انسانی هستمهر رشته ای هستی فرقی نداره 🤝🤍

مرسی🌹

ببخشید شما از نزدیکان کسی رو ندارید که کتاب سه سال پایه ادبیات رو داشته باشه ؟

آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مرسی🌹ببخشید شما از نزدیکان کسی رو ندارید که کتاب سه سال پایه ادبیات رو داشته باشه ؟

قربونت

نه عزیزدلم🤍

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش          ایـ🖤ــرانم....                                                                         " از‌چشم‌میفتی‌اگِ‌،در‌،دسترسی"

ولی دوست دارم بکی از گزارش کارامو کپی کنم بفرستم😃😃

جامعه شناسی 10 ۲ درس🦋۲۵ تست/1:50

جامعه شناسی11 درس ۱۲ و۱۳🦋۴۵ تست🦋1:10

منطق10 درس ۹🦋۳۰ تست🦋1:05

جامعه شناسی11 درس ۱۴و۱۵🦋۳۵ تست🦋1:20

فلسفه11 درس ۶و۷🦋۴۰ تست🦋1:05

عربی دهم🦋۲۵تست🦋00:45

🖇ساعت مطالعه🌾7:15
تست🌾200🖇

ا

ولی دوست دارم بکی از گزارش کارامو کپی کنم بفرستم😃😃

باشه جیگر بفرست 

اشکال نداره هر موقع شروع کردی میتونی بفرستی

من درخواست دوستی میدم بهت که گم نکنی تاپیک و باز😍🤝

من امسال میخام پشت کنکور بمونمتازه میخوام شروع کنم🥲این دو ماه استراحت بودم

موفق باشی عزیزدلم

اکثرا از مهرماه استارت میزنن نگران نباش🤍💋🤝

اوکی باش😃😎

ازمون میدی جایی؟ قلمچی ماز گاج و..؟

سلام بچه ها

جمع کنکوری میبینم یاد کنکور خودم میفتم واقعا دوران تلخ و شیرینی بود

انشالله همتون بهترین خودتون باشید

اینم ایدی روبیکا

یه مشاور حاذق کنکور هست که سوالات کنکوری هارو رایگان پاسخ میدن و راهنمایی میکنن وزودهم پاسخ میدن

انشالله براتون مفید باشه@hadaf4449

بدرخشید همیشه

#‍ گزارش

ریاضی مرور فصل ۴ دهم +۳۰تست

منطق درس ۱۰+۵۰تست

تست هوش و استعداد +۲۰تست (ازمون ماز)

ازمون مشاور (۹۰تست+تحلیل)

درصد=

عربی.   ۶۲٪

فنون.   ۶۰٪

منطق.    ۸۲٪

ریاضی.  ۳۰٪

جامعه.  ۶۴٪

اقتصاد.  ۷۷٪