2777
2789
عنوان

تاپیک گزارشکار ✨️🤍

| مشاهده متن کامل بحث + 838 بازدید | 130 پست
@کاکتوس_بنفش‍

بچها تونستین تگ کنین م نمیتووونم

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش          ایـ🖤ــرانم....                                                                         " از‌چشم‌میفتی‌اگِ‌،در‌،دسترسی"

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

#گزارش

فصل۴ ریاضی دهم+۲۰تست 

درس ۱۳ اقتصاد خواندن 

درس ۱۳ اقتصاد +۲۰تست

جامعه درس ۱۵ خواندن +۲۵تست

عربی درس ۷+۲۰تست

فنون درس۱۱+۳۵تست 

جغرافیا درس۸+۲۰تست 

مجموعه تست=۱۴۰✨️🤍

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش          ایـ🖤ــرانم....                                                                         " از‌چشم‌میفتی‌اگِ‌،در‌،دسترسی"

با اروزی موفقیت   

فقط 16 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

#گزارشفصل۴ ریاضی دهم+۲۰تست درس ۱۳ اقتصاد خواندن درس ۱۳ اقتصاد +۲۰تستجامعه درس ۱۵ خواندن +۲۵تستعربی د ...

چقد عالی برنامه خوندتو هم میشه بگی بازه استراحت و اینا

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🪽🤍خدایا بودنتو شکر🦋
با اروزی موفقیت

قربونت💋😍

چقد عالی برنامه خوندتو هم میشه بگی بازه استراحت و اینا

چشم 

امشب تایم و هم مینویسم ببینی گل✨️🤍🤝

Date📅:۱۴۰۳/۶/۲۰

Wake up⛅️:۹

Started⚡️:۱۰

Class:ورودی دوازدهم -انسانی 

¹📚:فنون تست و درسنامه ۲درس.53T

²📚:اقتصاد مرور ۱درس + 12T

³📚:جغرافیا مرور درس ۳ و درس ۱۰ + 40T

⁴📚:مرور درس۳ و۴+تست 44T

جمع تست :۱۴۹

هلووو شب بخیر

1درس تاریخ دهم

۱ درس روان شناسی + ٤٧ تست

۱ درس جغرافیا دهم

۱ درس عربی دهم

۱ درس علوم فنون دهم

۱ درس جامعه دهم +۱۵ تست

میانگین ۶ ساعت😍😍😍

برای اولین بار رکورد شکوندم😂

همیشه بیشتر سه ساعت نمیتونستم

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🪽🤍خدایا بودنتو شکر🦋

گزارش 

جامعه۳ درس۱ خواندن۸:۰۰_۱۰:۰۰

جامعه درس۱+۲۰تست۱۰:۳۰_۱۱:۰۰

منطق درس۱۰+۳۰تست ۱۳:۰۰_۱۵:۰۰

اقتصاد درس ۱۳+۳۰تست ۱۵:۱۵_۱۸:۱۵

عربی درس۷+۳۰تست ۱۹:۰۰_۲۱:۲۰

مجموع تست=۱۱۰

هلووو شب بخیر1درس تاریخ دهم۱ درس روان شناسی + ٤٧ تست۱ درس جغرافیا دهم۱ درس عربی دهم۱ درس علوم فنون د ...

آفرین عزیزم 

انگار دیشب همه یادمون رفت گزارش بفرستیم😝

آره 😂🤝

سلام من باید امسال پایه دوازده میبودم اما چون پارسال برای پایه یازده ثبت نام نکردم امسال یازده هستم در مدرسه از راه دور درس میخونم و به دلیل نهایی بودن امتحانات من میخوام که هم برای امتحانات بخونم هم بخونم امسال یک کنکور آزمایشی بدم برای محک زدن خودم 

هرچند ناگفته نمونه علاقه من هنر هستش و حتما پی هنرم رو میگیرم ولی اولین کارم و قبولی در معلمی هستش راستی رشته من ادبیات هست با اینکه خودم میتونستم بزنم تجربی ولی ادبیات برام بهتر بود میتونم توی تاپیک باشم یا فقط مخصوص تجربی هاست؟

آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐