2777
2789
عنوان

تاپیک گزارشکار ✨️🤍

| مشاهده متن کامل بحث + 838 بازدید | 130 پست
میتونی جیگر نترس🤍ی بار تونستی بازم میتونی🤝🏻

انشاءالله البته رکورد من همیشه ۶ ساعت بوده 😶

لطفا برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستین 😔💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 آقایون درخواست دوستی به هیچ وجه ندین قبول نمی کنم .. یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛
انشاءالله البته رکورد من همیشه ۶ ساعت بوده 😶

😂🫂انرژی مثبت بدع ع

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش          ایـ🖤ــرانم....                                                                         " از‌چشم‌میفتی‌اگِ‌،در‌،دسترسی"

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

😂🫂انرژی مثبت بدع ع

😂😂 یه چند روز بخونم ببینم امیدی هست به انرژی مثبت دادن یا نه الان زوده 😁

لطفا برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستین 😔💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 آقایون درخواست دوستی به هیچ وجه ندین قبول نمی کنم .. یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

گزارش#  

📌مهارت معلمی فصل ۲ تا صفحه ۵۷ +۵۰تست

۱۲غ۳ن

۶:۲۰_۸:۲۰خواندن

۹:۰۰_۱۱:۰۰تست و تحلیل

📌فلسفه۲ درس۱ خواندن و حل نمونه سوال تشریحی (۴۰سوال)

۱۱:۱۵_۱۳:۱۵

۴۰تست ۹غ

۱۳:۳۰_۱۵:۰۰

📌ریاضی۳ فصل۱

۴۰تست ۷غ ۸ ن

۱۵:۳۰_۱۷:۰۰

📌عربی۳درس۱ +۴۰تست ۱۰غ۱ن

۱۷:۳۰_۱۹:۳۰

📌فنون ۳ درس ۱ حل نمونه سوال تشریحی

۲۰:۰۰_۲۱:۱۵

۴۰تست ۶غ۱ن

۲۱:۲۰_۲۳:۰۰

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش          ایـ🖤ــرانم....                                                                         " از‌چشم‌میفتی‌اگِ‌،در‌،دسترسی"

گزارش#  

📌مهارت معلمی فصل ۲ تا صفحه ۵۷ +۵۰تست

۱۲غ۳ن

۶:۲۰_۸:۲۰خواندن

۹:۰۰_۱۱:۰۰تست و تحلیل

📌فلسفه۲ درس۱ خواندن و حل نمونه سوال تشریحی (۴۰سوال)

۱۱:۱۵_۱۳:۱۵

۴۰تست ۹غ

۱۳:۳۰_۱۵:۰۰

📌ریاضی۳ فصل۱

۴۰تست ۷غ ۸ ن

۱۵:۳۰_۱۷:۰۰

📌عربی۳درس۱ +۴۰تست ۱۰غ۱ن

۱۷:۳۰_۱۹:۳۰

📌فنون ۳ درس ۱ حل نمونه سوال تشریحی

۲۰:۰۰_۲۱:۱۵

۴۰تست ۶غ۱ن

۲۱:۲۰_۲۳:۰۰

گزارش# 📌مهارت معلمی فصل ۲ تا صفحه ۵۷ +۵۰تست۱۲غ۳ن۶:۲۰_۸:۲۰خواندن۹:۰۰_۱۱:۰۰تست و تحلیل📌فلسفه۲ درس۱ ...

@خانوم_معلم_آینده_هسد    

@آیدای_شاملووو    

البته ساعتاش دقیق نیس چون مشاورم گیر میده حتنا با تایم باشه اینطوری نوشتم

@خانوم_معلم_آینده_هسد    

گزارش# 📌مهارت معلمی فصل ۲ تا صفحه ۵۷ +۵۰تست۱۲غ۳ن۶:۲۰_۸:۲۰خواندن۹:۰۰_۱۱:۰۰تست و تحلیل📌فلسفه۲ درس۱ ...

نمیدونم چی بگم اصلا چجوری تحسین کنم که در خورت باشه 😅 واقعا عالی عالی عالی عالی هستی ۱۲ ساعت هم خوندی ماشالا واقعا بی نظیره بدون هیچ شکی بهترین دبیری رو میاری امسال منم مشاورم اجازه نداده فعلا ساعت مطالعمو بالا ببرم فعلا همون ۲ ساعت و ربع فنون و منطق.. حالا امروز میخوام خودم بیشتر بخونم ولی ساعت کمتر گزارش بدم 

نمیدونم چی بگم اصلا چجوری تحسین کنم که در خورت باشه 😅 واقعا عالی عالی عالی عالی هستی ۱۲ ساعت هم خون ...

🥲فداتم

نه بابااا ۱۲ ساعت کجا بود فوقششش ۱۰ ساعت خوندم

گفتم که تایمش درست نیست چون مشاورم گیر میده تایمشو بنویس اینارو مینویسم ولی پرتی دارم 

درکل دیروز همون ۹ ۱۰ ساعت خوندم 

خب چرا میگه همین ۳ ساعتو بخونی؟؟؟

🥲فداتمنه بابااا ۱۲ ساعت کجا بود فوقششش ۱۰ ساعت خوندمگفتم که تایمش درست نیست چون مشاورم گیر میده تای ...

قربونت❤ عیبی نداره ۹ یا ۱۰ ساعت هم خیلی عالیه بازم مطمئنم قبولی 

واسه اینکه از درس زده نشم 🤣 گفته کم کم زیاد میکنه فردا حتما زیاد میکنه ۱ ساعت