2777
2789

سر یه موضوعاتی که اونا مقصر‌بودن من دیگه نمیرفتم خواهز شوهرم بی احترامی‌کرده بود و پدرشوهرمم همینطور شوهرمم بدون ما نمیرفت کلا چند بار بزور رفته خیلیم دل چرکین بود‌ولی خب روز‌مادر بود من طاقت نداشتم ببرمش خونه مادرم ولی اون خونه مادرش نره اولس گفتم برو  خودت دیدم‌هیچی نگفت بعد گفتم میخوای بریم اشتی کنیم گفت میترسم باز دعوا بشه گفتم به هرحال وظیفه منه که از سهم خودم بخاطر تو بگذرم بعدش گفت مامانش گفته شام‌بیاین رفتیم همه عادی رفتار میکردن من خوشحال شدم که برق شادی رو‌تو‌چشماشون ذیذم و پشیمون نشدم از رفتنم چون پسرم از طرف من دایی و خاله نداره فقط یه عمه و یه عمو داره اونام اشتباه زیاد کردن اما فکر‌میکنم ادما دوبارع ارزش فرصت دادن رو‌دارن‌مسلما منم بی اشتباه نبودم نظر شما چیه؟

برسه روزی که منم تیکر بزنم

آفرین کار خوبی کردی

خدایا هزاران مرتبه شکرت. هر وقت هرچی ازت خواستم بهم دادی. شاید یه کم طول بکشه اما همیشه بهترینشو بهم میدی. خوشبختیمو با دادن یه بچه سالم و صالح و خوشگل تکمیل کن. الهی آمیییین

کار خوبی کردی

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خوب کردی

ولی زیاد نرووووو

کمممم

چند ماه یبار برو که دعوا نشه

گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا
خوب کردیولی زیاد نروووووکممممچند ماه یبار برو که دعوا نشه

گفتم به شوهرم که منو هر هفته خرکش نکن که بریم‌اونجا بزار دلشون تنگ بشه 

اگر همسرت اگاه هست به خطاهای خانوادش و تا این حد پشتت هست که باهاش رفتار و امد نکرده این مدت پس کار ...

تلفنی حرف میزدن اما‌خب میگه دلم‌نمیاد جایی بدون شما برم ، اونام هم فکر‌میکنم‌فهمیدن‌که اشتباه کردن چون من خیلی باهاشون خوب بودم دیگه آخرا خیلی بی احترامی میگردندبه من فکر‌میکردن هرکاری کنن من قطع رابطه نمیکنم منم‌دوسال تنهایی و افسرذگی‌رو‌بجون خریدم