2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین نمیشه بگی نفر بعدی فلانه بهمانه

نفر بعدی ممکنه کتکت بزنه دوست نداشته باشه تو رو برده ی خودش ببینه که تو خونه باااید کاراشو بکنی پول بهت نده خرجیتو نده تو خونه زندانیت کنه و آرزوی مرگ داشته باشی

یا هم نفر بعدی میتونه خوش اخلاق باشه عاشقت باشه بهت کلی اهمیت بده باهاش از زندگیت لذت ببری

یا هم میتونه روانی باشه الکی آبروتو ببره و... 

احتمال همه چی هست پس نمیشه چیزی گفت درضمن همیشه وقتی مورد خوبی دیدی الکی نباید ردش کنی به امید اینکه بهترش میاد که اینطور نیست

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

من که کل جهازو خونه و ماشین و همه چی از نامزدمه تازه مهریه هم دارم

خودش احساس مسئولیت میکنه میگه خونه منه چرا بابات باید وسایل خونه منو بخره 

مردا این دوره زمونه پرنسس شدن ولش کن بابا

💄👛I'm just a girl👄💅🏻

چند سالته واقعا خودت چی فکر میکنی ؟ 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

یعنی انقد عقده چرخیدن و خوش گذرونی داری

که بخاطرش میخوای با کل زندگیت بازی کنی!؟

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

اگه بالای ۱۵ سال سن داری ک مطمئنم لفظ تلویحن برای ی ادم بالغه باید بگم متاسفم !

خودت تنهایی برو بگرد و خوش بگذرون 

مطمئنم بیشتر بهت خوش میگذرع تا ی نفر تو رو قد مارک و قیمت وسیله هات ببینه

بندازش دور 

ذره ای دوستت ندارع وقتشو داره باهات میگذرونه اگه دوستت داشت این حرفا رو نمیزد 

ب خودت بیا 

دلتو به چی خوش کردی

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞

تو خود خری

نه اینکه مثل خری   

خود خری

خر بودن تویی

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

ببخشید این آقای عتیقه رو از کجا پیدا کردی؟اخه مگه آدم قحطه میخوای با این بمونی؟با این بمون باید تا آخر عذاب بکشی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو۱۳ابان نورا خانومم اومد تو بغلم