2777
2789
به گفتن من نیست اون زیاد پول نداره یعنی باید جمع کنه ولی من درک میکنم چیزی نمیگم اون ولی زور می‌کنه ...

شاید اون زور نمیکنه عادی حرف میزنه ولی تو فکر میکنی داره زور میکنه

آخه خیلی زیاد این پیش میاد

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شاید اون زور نمیکنه عادی حرف میزنه ولی تو فکر میکنی داره زور میکنهآخه خیلی زیاد این پیش میاد

نمیگه که نگیری می‌کشمت 

منظورم از زور اینه که مثلا وقتی نتونم اینکارو بکنم سرد و بی روح و بد اخلاق میشه و رابطه به جدایی کشیده میشه . این یعنی زور 

کاربری دست ٣ نفره
شوهرت خونه از خودش داره؟برات عروسی میگیره؟میبره میگردنتت خسیس بازی در نمیاره؟وام ازدواج تو رو برای چ ...

نه ندارها خونه 

عروسی میگیره اره 

کلا عروسی و پول پیش خونه رو نداریم باید رو وام ازدواج حساب کنیم 

کاربری دست ٣ نفره
نه ندارها خونه عروسی میگیره اره کلا عروسی و پول پیش خونه رو نداریم باید رو وام ازدواج حساب کنیم

ببین متاسفم به این بی عقلیت حالا هر چی هم اینجا بهت بگن تو کار خودتو‌ خواهی کرد. فایده ای نداره

شمام بگو باشه جهیزیه خوب میارم درقبال مهریه بالا و سند خونه هم بنامم بزنی چون همون طور که من بچه پدرم هستم شما هم هستی اگه پدر من خرج میکنه خانواده شماهم وظیفشونه متقابلا خرج کنه.....خیلییییییی وقیح و گستاخه که انتظار داره پدر شما زمین بفروشه  و پول وام بده به اون مفت خور ...بگو پدر خودت بگو برات زمین بفروشه

نمیگه که نگیری می‌کشمت منظورم از زور اینه که مثلا وقتی نتونم اینکارو بکنم سرد و بی روح و بد اخلاق می ...

میدونم

درست میگی

آخه بعضیا خیلی حساسن  بخاطر اون گفتم ولی حق با توعه

اصلا بهش بگو میخوام کلا از خانوادم پول نگیرم خودم که درآمد دارم خودم یه سرمایه گذاری هم میکنم با وام و اینا بهترین مارکا رو هم میخرم

ببین چی میگه

اگه گفت نمیشه و... بگو نهایتش یه کمکی کوچیک هم از خانوادم میگیرم

ولی تاکید کن رو (کمکی کوچیک) 

بالاخره خودتون میخواید زندگی کنید دیگه اشکالش چیه بهترین زندگیو داشته باشید الکی یه مسائله رو بزرگ نکن حرف بزنید باهم کنار بیاید اگه قهر کرد بگو این اخلاقت خیلی بده با این اخلاقت نمیتونم باهات زندگی کنم (فقط حرف بزنید دعوا نکنید) 

بعدشم اونکه گفته جای خوب خونه اجاره میکنه خیلی خوبه فقط بهش بگو یه جای متوسط رو به پایین هم که شده خونه بخره که داشته باشید بعد بریم مستاجری 

اون شرطش جهیزیه خوبه اینم شرط تو باشه

بالاخره هرکس شرطایی داره

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

ن بابا دلم واسه چی بسوزه. واقعیت گفتم

من مخالفم

الان من چون دخترم نمیتونم راجب نصف جمعیت کره زمین که دختر باشن نظر بدم

شما هم همینطور