2777
2789

دخترم تازه ۲ماه شده،خوابش بسیار کم و سبک هستش،از اول قنداقش میکردم که راحت بخوابه اما وقتی قنداق میکنم کلا در تلاشه که دستاش رو دربیاره،مثلا از ۴صبح حتی توو خواب داره زور میزنه دستاش رو دربیاره،قنداق هم نکنم به خاطر پرش زیاد دست و پاهاش خیلی بی قرار میشه..اصلا نمیدونم چیکار کنم،با اینکه کوچیکه اما توو خواب زیاد تکون هم میخوره و جابه جا میشه،دوطرف تشکش توو تخت محافظ متکایی داره که کمتر جابه جا شه...واقعا باید چیکار کنم شب با آرامش بیشتری بخوابه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قنداق کاملا رد شده از نظر پزشکی من دور برش کامل بالش میزاشتم

دخترم۱۱ماهشه هنوزقنداقش میکنم البته فقط دستاشو پاهاشو نه  اینطوری خوابش بهتره

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   

شاید کولیک داره. اگه زیاد زور می‌زنه و کمرش رو قوس میده ( گردنشو می‌بره عقب سمت کمرش) احتمالا کولیک داره . ترجیحا برا بچه زیر ۶ ماه دارو استفاده نکن ولی اگه زیاد حساس نیستی یا خیلی اذیت میشه  و خواستی دارو بدی ، قطره اینفاکول خوبه. روزی سه چهار بار ، یه قطره چکان قبل از شیر بهش بده .