2777
2789
عنوان

مادران باتجربه لطفا اگر میتونین کمکم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 39 پست
عزیزم از نظر پزشکی رد شده و توی رشد بچه تاثیر منفی میزارهبه نظرم از پزشکش سوال کن بازم

عزیزم دکتراخیلی حرفامیزنن که فقط بخاطرمنفعت وجیب خودشونه هفت تابچه  دارم همشونم قنداق کردم ماشاالله یک ازیک هم  بهتروسرحال ترن من حرف خیلی ازدکترارو اصلاااااا قبول ندارم بنابر تجربم اینومیگم

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو گهواره نمیخوابه؟من تا تکون میخورد تابش میدادم

آخه خیلی ها میگن بچمون به گهواره عادت کرد برامون ترک دادنش سخت بود و چون میخوام از پایان ۳ماهگی باهاش تمرین کنم یاد بگیره خودش بخوابه،ترجیح میدم از گهواره استفاده نکنم🫠

قنداق کاملا رد شده از نظر پزشکی من دور برش کامل بالش میزاشتم

حرفتون درسته اما قنداق به سبک قدیم رد شده عزیزم،پاها آزاد باشه و دستا بدون فشار حمایت بشه،من در این مورد مقالات زیادی خوندم،تا پایان دوماهگی قنداق اوکیه

شاید کولیک داره. اگه زیاد زور می‌زنه و کمرش رو قوس میده ( گردنشو می‌بره عقب سمت کمرش) احتمالا کولیک ...

رفلاکس پنهان داره،واسه همین شب تا صبح کلا حواسم بهش هستش،اینفاکول هم میخوره عزیزم،دکتر گفت هر ۱۲ساعت که صبح و شب بهش میدم،قبلا دردهای کولیکی داشت اما الان میدونم نداره،چون دردهاشو دیدم مدلشو

مرتب اروغشو میگیری؟؟ رفلاکس نداره؟ گاهی وقتا نوزاد بخاطر اروغ اینجوری پرش داره باید نیم ساعت ۴۰ دقیقه حالت آروغن زدن بغلش کنی اروم دست بکشی رو کمرش و ضربه بزنی تا هرچی گاز پنهان داره بیاد بیرون و خلاص بشه راحت بخوابه ..‌ در ضمن اگر شیر خودت رو میخوره بشدت باید غذاهاتو کنترل کنی ارامش اعصاب توی بارداری و شیردهی خیلی ضروریه

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
مرتب اروغشو میگیری؟؟ رفلاکس نداره؟ گاهی وقتا نوزاد بخاطر اروغ اینجوری پرش داره باید نیم ساعت ۴۰ دقیق ...

رفلاکس پنهان خفیف داره،واسه همین بعد از هر شیر حتما ارغشو میگیریم و ۲۰مین صاف توو بغل نگه میداریم،اینفاکول و بی بی کر هم با تجویز پزشک میخوره،نه جانم شیرخشک میدم،

آهان خب پس دیگه فکر کنم قنداق رو دوست نداره ولی من اصلا اصلا هیچ وقت تو اطرافیانم ندیدم بچه قنداق کن ...

وقت خواب فقط قنداق میکنم با قنداق مخصوص که پاهاش هم آزاد باشه،میدونم قنداق تا پایان دوماهگی فقط باید باشه در این مورد مقالات زیادی خوندم،یکی دوشب هم بدون قنداق خوابوندمش،اما چون خوابش سبکه هربار با تکون دست و پاش می‌پرید و از طرفی هم وقتی میخواستم بزارمش توو جاش بعد از خواب،مکافات بود،چون هرچقدر هم آروم میزاشتیم ،دستانم آروم داشتیم اما بازم میپرید،دلم واقعا میسوزه براش، کلا هم خوابش سبکه و خیلی هوشیاره

رفلاکس پنهان خفیف داره،واسه همین بعد از هر شیر حتما ارغشو میگیریم و ۲۰مین صاف توو بغل نگه میداریم،ای ...

اره قشنگ معلومه ک رفلاکس پنهان داره .. وقتایی ک بیداره بغلش کن تا جایی ک میتونی ایستاده نگهش دار همون حالت اروغی تو خونه بگرد یه دستی کارا تو بکن ... یهو میبینی چهار پنج تا اروغ میزنه همونا رو ک بزنه راحت میشه

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
۱ احتمال خفگی نوزاد۲ گرم شدن بیش از حد نوزاد۳ کشیده شدن دست و پای نوزاد۴ احتمال خفگی در اثر چرخیدن ن ...

عزمزم قنداق تا پایان دوماهگی اوکیه،اونم فقط زمان خواب

۱.میگن تا پایان دوماهگی چون هنوز نوزاد توانایی غلت زدن نداره،پس احتمال خفگی رد میشه،۲.از پارچه ی ملایم برای قنداق باید استفاده شه،۳.به آرامی دستای نوزاد بسته شه نه با فشار و پاها باید کاملا آزاد باشه،

۴.فقط و فقط زمان خواب باید قنداق انجام شه که باعث تداخل در حرکت و رشد نوزاد نشه

فکر کنم منظور شما قنداق به سبک قدیم بوده