2777
2789
شوهر خواهر شوهرم میخاسته بره سر کار،جوراباشو پیدا نکرده.صبح زود بوده خانومش خواب بوده....میگه با خود ...

من قبلا خیلی لی لی به لالای همسرم میذاشتم و باعث سردیش شد

الان مستقل شدم و اولویت خودمم اونی که اولش بود دیگه نیست و نمیشه ولی بهتر شده

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
من قبلا خیلی لی لی به لالای همسرم میذاشتم و باعث سردیش شدالان مستقل شدم و اولویت خودمم اونی که اولش ...

خوب این از اول اینطوری بوده...اصلا از اول خواهر شوهرم کار خاصی نمیکرد..میگم چطور همه گوش به فرمانشن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب این از اول اینطوری بوده...اصلا از اول خواهر شوهرم کار خاصی نمیکرد..میگم چطور همه گوش به فرمانشن

من خودم خراب کردم.از نگرانی های زیاد.بیش از اندازه مسیولیت پذیر بودن.

بعضیا ژنشونه همرو گوش به فرمان میکنن

یه خواهر کوچیک داشتم اونم همینجوری بود ولی با دعا همه لال میشدن جلوش حتی موقع هنجار شکنی

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
من خودم خراب کردم.از نگرانی های زیاد.بیش از اندازه مسیولیت پذیر بودن.بعضیا ژنشونه همرو گوش به فرمان ...

فکر کنم اینم طلسمی،جادویی ،چیزی داره......

بهت ی تیکه میندازه.میخای جوابشو بدی...یا مثلا میگی دفعه ی بعد که ببینمش باهاش اینطوری رفتار میکنم....دفعه ی بعد که میبینی.کلا لال میشی.هیچی نمیتونی بگی بهش...همه چیز یادت میره

راهش اینه مستقل و‌قوی باشی خیلی جاها کار خودت و کنی منتظر اون نباشی اونجوری وقتی فکر کنه بی اونم زندگیت کامله نگران از دست دادنت میشه

البته ادمای مختلف متفاوتنولی اکثر ادما چیزی که دم دستشون نیست رو بیشتر میخوان

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.