2777
2789
طلاق گرفتی؟مردا تنوع طلب شدن

نه.. نه راه طلاق دارم نه جای قهر 😔

نی نی یار توروخدا خاهش میکنم دیگه تعلیقم نکن اگه اشتباهی کردم یک هشدار بده دیگه غلط بکنم اون کار رو تکرار کنم دیگه هیچ خطی ندارم بیام 😔 من از سال 95 عضو بودم ولی هی تلیق شدم سر چیزای الکی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه اندام نه قیافه نه ....مهم نیست شانسه که مهمه و و ذات مرد.وگرنه چرا به شکیرا و جنیفر لوپز هم خیانت شد.

یه سری خانمها رو میبینم لباسشون غذای هفته است نه اخلاق دارن نه قیافه همسراشون دست به سینشونن

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام

با ارزش قائل شدن برای خودم

و بهش نشون دادم ادمی نیستم که هرکار کرد باهاش بمونم

دوستای نینی سایتی رو مثل خواهر دوست دارم اگه حرفی میزنم لحنم خوب نیست یا فک میکنی با منظور بدی گفتم لطفا ببهش و به دل نگیر قصد بدی ندارم🥲❤️    دو جمله بخوام بذارم امضام باشه اینه که...  زیبای من به خانواده ادمی که قصد داری باهاش ازدواج کنی به تک تک رفتار هاشون دقت کن اگه اون رفتارها رو اعصابت بود بعدا با همسرت هم به مشکل میخوری چون ایشون هم بچه همون خانواده ست و رفتار کردارش به اونا شبیه هستش همسر شما ادم متفاوتی از خانوادش در ۹۹ درصد مواقع نیست خودتو گول نزن 🙄خواهر عزیزم اگه اوضاع زندگی مشترکت خوب نیست و تو داری تمام تلاشتو میکنی ولی طرف مقابلت فقط نگاه میکنه یعنی حتما تو لایق ادمی بهتر از ایشونی و ایشون داره راه رفتنو برات باز میکنه! طلاق نه زشته نه ابرو ریزی هست و نه حرف مردم تورو خوشبخت و بدبخت میکنه برای خودت باش و برای خودت زندگی کن مردم تو براشون اهمیت نداری امروز درباره تو حرف میرنن و فردا درباره یکی دیگه  🥸🥸 درضمن بچه دار شدن نیاز به فکر کردن و سبک سنگین کردن داره عزیزم همینجوری سه چهارتا نزا لطفا🙄❤️
اصلا هم منطقش اشتباه نیست اتفاقا خیلی هم درست میگه چون تنها چیزی که زن رو از خواهر و مادر و همکار مت ...

اینا بخشی از زندگی و ی نیاز مهمه من نادیدش نمی گیرم ولی زن که عروسک ج.ن.س.ی نیست فقط برای این مورد خواسته بشه و اگه اینا نشه مرد برای ارزش قائل نباشه 

یه روزی بلاخره منم موفق میشم🙃
من تو این موردا خودمو کشتم همه جوره تامین‌ش کردم هیجی براش کم نذاشتم تعریق از خود نباشه خیلیم از شوه ...

ازش جدا نشدی؟ هول چندش 

چن روزه به خدای خودم بیش تر از روزای قبل نزدیک شدم😍🤍حس میکنم دوباره زنده شدم و زندگی به کامم شد😍خدایا ممنونم بخاطر داشتن خونواده خوب و دیدن لبخند اونا،خدا جونم فقط ازت میخوام که همیشه سالم و خوشحال باشن!😍🧿 خدا ممنونم بابت زیبایی هایی که بهم دادی 🦋😍بهت قول میدم ک زیباتر و بهتر از قبل باشم و به ی نسخه ی بهتری از خودم تبدیل بشم..🤍   خودِمن با خودِمن در خودِمن میجنگد🌼🦋🤍
اینا بخشی از زندگی و ی نیاز مهمه من نادیدش نمی گیرم ولی زن که عروسک ج.ن.س.ی نیست فقط برای این مورد خ ...

دلایل برای جذب مرد زیاده ولی خوب از حق نگذریم که اینم یکی از دلایلشه چون نیاز مرد هست مثل نیاز به احترام ،دیده شدن، ارزشگذاری برای غرور مرد و قدرت بخشیدن به مرد اینا نیازهایی هست  که ممکن هست مرد به خاطر یکی یا چندتاش جذب زن بشه

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

نه اندام نه قیافه نه ....مهم نیست شانسه که مهمه و و ذات مرد.وگرنه چرا به شکیرا و جنیفر لوپز هم خیانت ...

آفرین،صد آفرین،دختر خوبو نازنین فرشته ی روی زمین......

منم چند مورد اینطوری دیدم....خانومه موهای سرش چرب،،دندوناش زرد،،،مانتویی که بیرون میپوشه اتو نداره...پیشانیش اندازه ی دوتا کف دسته....حالا اگه به شوهرش بگی آفتاب از کجا در اومده؟؟میگه از روی ماه زن من......

آفرین،صد آفرین،دختر خوبو نازنین فرشته ی روی زمین......منم چند مورد اینطوری دیدم....خانومه موهای سرش ...

زن عموی خودم اینجوری.شوهرشم بدون اجازش اب نمیخوره همچین داماداشم گوش به فرمانشن حتی یه بار نشسته بودیم با دخترش که تازه عروس بود گفت تا دوسال دیگه نمیخوام بچه بیارم مامانش برگشت گفت بی جا کردی ۶ ماه دیگه حامله ایا.رفت به شوهر دختر عموم گفت دقیقه ۶ ماه بعدش ۳ ماهه بود.برای همه چی تصمیم میگیره

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
زن عموی خودم اینجوری.شوهرشم بدون اجازش اب نمیخوره همچین داماداشم گوش به فرمانشن حتی یه بار نشسته بود ...

آفرین،اینیکه گفتم خواهر شوهرمه....برای  خانواده ی شوهرش تصمیم می‌گیره...برای خانواده ی خودشم ،ایشون تصمیم میگیرن..منم نمیدونم چطوریه که ما نمیتونیم شوهرامونو رام کنیم...این چطور ۱۰ تا مرد رو رام خودش کرده؟؟؟!!(شوهرخودش، پدرشوهرش، ۳ تا برادرشوهر،پدر خودش،۲ تا برادرش،..)همه گوش به فرمان ایشون هستن..حالا اگه قیافشو ببینی باید کفاره بدی...بی هنر،شلخته.....فقط شانس داره

آفرین،اینیکه گفتم خواهر شوهرمه....برای خانواده ی شوهرش تصمیم می‌گیره...برای خانواده ی خودشم ،ایشون ...

واقعا معماست.و جالبه تازه متوجه شدم  اکثره اقایون از خانوم باهوش خوششون نمیاد

واقعا معماست.و جالبه تازه متوجه شدم اکثره اقایون از خانوم باهوش خوششون نمیاد

شوهر خواهر شوهرم میخاسته بره سر کار،جوراباشو پیدا نکرده.صبح زود بوده خانومش خواب بوده....میگه با خودم گفتم چرا خوابه بیدارش کنم...من که کفش تو پامه جورابام دیده نمیشه...ی جفت جوراب ضخیم خانومم وسط بود پوشیدم رفتم سر کار..ما تا یک مدت به این حرف میخندیدیم.......حالا شوهر من برای یک چایی ریختن منو بیدار میکنه!!!!