2777
2789
عنوان

میخوام خودکشی کنم توروخدا یه راه اسون بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 886 بازدید | 87 پست
منم توشرایطت بودم عزیزم خودکشی ناموفقم داشتم فقط ی گوشتو درکن یکیو دروازه بدون اهمیت به پدرمادرت تلا ...

چقد‌تحمل کنم مگ من چندسالمه🥲سعیمو میکنم❤❤

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂
کسی که بخواد خودکشی کنه نمیاد جار بزنه،توی خفا کارشو میکنهتو دنبال ترحم خریدنی که تا یکی بهت راهشو م ...

استارتر عزیزم اینجا هم مثل اون بیرون بعضیا واقعا شعور ندارن و چون خودشونم لنگه بابا مامان توعن بهشون زور اومده فکر میکنن با یه بچه یا یه نوجوون همین رفتارو باید کرد چون پدر مادرن حق دارن عصبانی‌ان عیب نداره.. سطح طرز فکرشون همینه

امیدوارم از دست پدر مادرت خلاص شی هر چه زود تر و زندگی بهتری رو تجربه کنی

امیدتو از دست نده می‌دونم چقدر درد تو قلبته هیچی تو دنیا مهم تر از یه خونواده ی خوب و با درایت نیست و هیچوقت هیچ ادمی تو دنیا نمیتونه جای پدر مادر خوب رو برات پر کنه.. جای این روزای از دست رفته‌‌ رو برات پر کنه..

من کاملا درکت میکنم و بهت حق میدم که انقدر ناراحت باشی خدا به دلت ارامش بده عزیزم و خودش نجاتت بده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پس چرا دخترت ک میدونی مشکل داره رو با استارتر مقایسه میکنی؟ وقتی بلد نیستین بایه جوون ک حالشم خوب نی ...

انگار مریضن مشکل دارن این ادمارو درک نمیکنم

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂

استارتر عزیزم اینجا هم مثل اون بیرون بعضیا واقعا شعور ندارن و چون خودشونم لنگه بابا مامان توعن بهشون زور اومده فکر میکنن با یه بچه یا یه نوجوون همین رفتارو باید کرد چون پدر مادرن حق دارن عصبانی‌ان عیب نداره.. سطح طرز فکرشون همینه

امیدوارم از دست پدر مادرت خلاص شی هر چه زود تر و زندگی بهتری رو تجربه کنی

امیدتو از دست نده می‌دونم چقدر درد تو قلبته هیچی تو دنیا مهم تر از یه خونواده ی خوب و با درایت نیست و هیچوقت هیچ ادمی تو دنیا نمیتونه جای پدر مادر خوب رو برات پر کنه.. جای این روزای از دست رفته‌‌ رو برات پر کنه..

من کاملا درکت میکنم و بهت حق میدم که انقدر ناراحت باشی خدا به دلت ارامش بده و خودش نجاتت بده

2805
از جوابی ک به استاتر دادی معلومه با بچه چجوری رفتار میکنی بعدم ک باب میلت رفتار نمیکنه میگی اذیتم می ...

بخدا که منم ارزوی مرگ میکنم گاهی با بچم 

فقط بچه ها نیستن از پدرمادر ادیتن 

بلکه پدرمادرا هم هستن که گاهی با بچه سختی میکشن .وقتی میبینن یکی دیگه بچش ارومه اذیت نمیکنه حسودی میکنن 

بلاخره که این دنیا تموم میشه میره .اما یه پدرمادر دوست دارن بچشون خوب بشه که بعدا به ضرر خودش بچه نشه چون بچه ای که از کوچیکی مشکلات زیادی داره به نسبت همسالاش بزرگتر بشه هی این مشکلاتش به شکلی دیگه تغییر میکنن 

و همه مثل پدرمادرنیستن که باهاش کنار بیان .دنیای بیرون خیلی خشن تر و بدتر پدرمادره 

اگر مادر از رو دوست داشتن دعوا میکنه یا غری میزنه بخاطر اینه که بچه بعدا یه ضربه بزرگتر رو تجربه نکنه 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
استارتر عزیزم اینجا هم مثل اون بیرون بعضیا واقعا شعور ندارن و چون خودشونم لنگه بابا مامان توعن بهشون ...

مرسی ک انقد با درک و شعوری❤❤

خوشگلم نکن هیچی ارزششو نداره

خودکشی راهش نیست

تو که از فردا خبر نداری؟

نمیدونی چی میخواد بشه 

به خدا توکل کن و تلاش کن 

درست میشه

ببین ماها چقدر سعی میکنیم پشیمونت کنیم 

ببین چقدر برامون مهمی

دلت واسه خانوادت نمیسوزه؟

با خودت مهربون باش

خودت به خودت کمک کن 

با اینکارت هیچی درست نمیشه 

این افکار رو بریز دور

برات حمد میخونم🫂

تاپیکم راجع به خودکشی رو بخون

چقد‌تحمل کنم مگ من چندسالمه🥲سعیمو میکنم❤❤

روخودت تمرکز کن خودخواه باش به هیچکس اهمیت نده به حرفای منفی فکر نکن اصلا 

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
پس چرا دخترت ک میدونی مشکل داره رو با استارتر مقایسه میکنی؟ وقتی بلد نیستین بایه جوون ک حالشم خوب نی ...

گفت برو بیرون منم رفتم 

شما هی منو تگ میکنید 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
بخدا که منم ارزوی مرگ میکنم گاهی با بچم فقط بچه ها نیستن از پدرمادر ادیتن بلکه پدرمادرا هم هستن که گ ...

ببین تو خودت با خاسته خودت اون بچه رو ب این دنیا اوردی الانم‌ک میگی مریضه اون بچه خودشم اذیته مگ دلش میخاس مریض باشه؟خب دست خودش نیست توروخدا اذیتش نکن گناه داره‌مقایسش نکن اون دست خودش نیست😭

روخودت تمرکز کن خودخواه باش به هیچکس اهمیت نده به حرفای منفی فکر نکن اصلا

دقیقا باید خودخاه و از خود راضی باشی ت این زندگی

حیف پدر مادرت فقط همین

کاش نسل امثال ت منقرض شه 

من واسه پدرومادرم جونمم میدم خیلی کارام واسم کردن ولی دلیل نمیشه از بعضی رفتارای بدشون اعتراض نداشته باشم

پس خفه شو

خوشگلم نکن هیچی ارزششو ندارهخودکشی راهش نیستتو که از فردا خبر نداری؟نمیدونی چی میخواد بشه به خدا توک ...

کاش ادمایی مثل شما روز ب روز بیشتر بشن ممنون ک انقد با شعوری ممنون ک انقد انسانی❤❤❤

دقیقا باید خودخاه و از خود راضی باشی ت این زندگی

من دیر فهمیدم اینو 

همش دنبال راضی کردن مامان بابا فامیلا بعد شوهرم خونوادش بودم الان ک دیگه خسته شدم بریدم تازه فهمیدم باید هیچکسو نمیدیدم بهشون اهمیت نمیدادم

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
2810