2777
2789
عنوان

میخوام خودکشی کنم توروخدا یه راه اسون بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 886 بازدید | 87 پست
من دیر فهمیدم اینو همش دنبال راضی کردن مامان بابا فامیلا بعد شوهرم خونوادش بودم الان ک دیگه خسته شدم ...

دقیقا همینه

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اعتراض یعنی خودکشی جالبه!

عزیزم‌میشه یه لطف کنی و از تاپیک خارج شی؟من الان عصبیم ناراحتم یچیزی میگم ک بعدا پشیمون میشم لطفا برو بیرون از تاپیک❤

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂
2805
ببین تو خودت با خاسته خودت اون بچه رو ب این دنیا اوردی الانم‌ک میگی مریضه اون بچه خودشم اذیته مگ دلش ...

کاش به اونم بگی منو اذیت نکنه منم دوست دارم باهم خوب باشیم 

مثلا چندتا از خصوصیات دخترم که باهاش مشکل دارم رو بگم تو قصاوت کن 

به شدت پر حرفه هر اتفاقی تو خونه افتاد میره به مادرشوهرم میگه 

مادرشوهرمو میندازه به جون زندگیمون 

تا یکم بهش محبت میکنم میگه مادرجون بهتر توهه 

میخوام ببرمش خونه مامانم میگه بدم میاد فقط خونه مادرجون میام باهات 

وقتی عمه و عموشو میبینه میشینه از بدیهای من و باباش جلوشون میگه بخاطر جلب توجهشون و اونا کیف میکنن 

اونا هم میبینن با من بده بهش بیشتر محبت میکنن جذبش میکنن 

و وقتی میبینه اونا از من بدشون میاد دوتا میزاره روش میره پیششون بگه 

موصوع اصلی حرفاشونم تفاوت های اعتقادیه که اونا مذهبین من زیاد نیستم 

بچه هم نیست 10 سالشه 

با وجود اینکاراش هنوز ببخشمش.؟

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
عزیزم‌میشه یه لطف کنی و از تاپیک خارج شی؟من الان عصبیم ناراحتم یچیزی میگم ک بعدا پشیمون میشم لطفا بر ...

آدمای این مدلی کلا چیزی به اسم منطق نمیفهمن به عقاید خودشون چسبیدن عوضم نمیشن هرچقدرم دلیل و متطق بیاری نمیفهمن ینی نمیخوان ک بفهمن 

اینا همون خونپاده های سمی تو دنیای واقعین

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
کاش به اونم بگی منو اذیت نکنه منم دوست دارم باهم خوب باشیم مثلا چندتا از خصوصیات دخترم که باهاش مشکل ...

حتما یه بلایی سرش میاری ک میره اونجا میگن دیگه 

تو بگو چیکارش میکنی بچرو

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
کاش به اونم بگی منو اذیت نکنه منم دوست دارم باهم خوب باشیم مثلا چندتا از خصوصیات دخترم که باهاش مشکل ...

حالا خوبه منم‌بگم حتما یکاریش میکنی ک اینطوره؟

حتما یه بلایی سرش میاری ک میره اونجا میگن دیگه تو بگو چیکارش میکنی بچرو

مثلا من میخوام چادر نزنم دخترم میفته به جونم که چرا بیحجابی مادرجون و خانوادشون گفتن باید چادر بزنیم .منم عصبی میشم میگم به کسی ربطی نداره هرکس هرجور میحواد باشه 

میگه به مادرجون حرف بد زدی میره میزاره کف دستش که مامانم گفته به کسی ربط نداره 

اره میخوام خودم باشم نمیزارن .قدیما مامانا به هه جی بچه ها گیر میدادن الان بچه ها هم به پدرمادرا گیر میدن

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
آدمای این مدلی کلا چیزی به اسم منطق نمیفهمن به عقاید خودشون چسبیدن عوضم نمیشن هرچقدرم دلیل و متطق بی ...

کاش حداقل سکوت کنن

حالا خوبه منم‌بگم حتما یکاریش میکنی ک اینطوره؟

اره بگو اشکال نداره 

2810