2777
2789
عنوان

میخوام خودکشی کنم توروخدا یه راه اسون بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 886 بازدید | 87 پست
مثلا من میخوام چادر نزنم دخترم میفته به جونم که چرا بیحجابی مادرجون و خانوادشون گفتن باید چادر بزنیم ...

بجای پرخاش بهش بازبون خوش بگو مامان جان پوشش آدما یه انتخاب شخصیه 

مگه من میگم شما چادرنپوش؟ 

بگو مامانجون زاچادر راحته ولی من سختمه 

یادش بده کاراشو خودش انتخاب کنه نه اینکه همش دنبال جلب رضایت بقیه باشه

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
۱۸

وایسااا دختر چرااا راه خودکشی رو انتخاب میکنی

اصن خودت رو دوست داری؟عاشق خودت هستی که انتظار داری همه تو رو دوست داشته باشن؟اولویتت خودت باش خودت رو دوست داشته باش

🍃(خُدآ اَگَر بِخوآهَد غِیرِ مُمکِن،مُمکِن می شَوَد)🍃

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این کارو نکن عزیزم

اگه ناراحتی ما هستیم که به حرفات گوش کنیم برای ما مهمی❤️

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

2805
تجربیم درسمم خیلی خوب بود ولی انقد مقایسه شدم انقد روحیم خراب شده ک حوصله یدونه کتابم ندارم

ده بار تا مرز خودکشی رفتم از دست خانوادم و اذبتهاشون از بچگی گفتن مامیخاستیم تورو سقط کنیم دختر باید زنده ب‌گور بشه بهم تجاوز شد نتونستم ب خانوادم بگم چون میگفتن تقصیر‌خودته ، تک‌تنها رفتم ازمایش ام اس دادم روزگار تلخی دیدم اما گذشت من نمردم طاقت اوردم کم نیاوردم توام میتونی اینطوری نمیمونه

دختر اگه میشه به حرف من گوش بده این کارو نکن 

دیروز 24تا قرص قند بابامو خوردم

اونم قندش خیلی زیاده منم قنده همیشه از حد نرمال خیلی کناره 

مثلاً نرمالش 90 هست مال من 50 هست قند خونم 

بابامم قند خونش بدون دارو حداقل 600تا هست 

الان وقتی میخوام راه برم زودی میوفتم زمین 

حالت تهوع منو کشته 

وای نگم برات وقتی میخوام دراز بکشم سرم گیج میره نمیتونم دراز بکشم 

نمیتونمم برم برای شستشوی معده چون میزنن سابقه خودکشی

سنمم کمه 17سالمه 

از روی جهالت این کارو کردم 

لطفاً این کارو نکن 

😄🙏🏻

نه خودکشی را از ذهنت دور کن

بیا تاپیک بزار که چگونه مستقل (نه اینکه جدا زندگی کنی ،مستقل یعنی روی پای خود بایستی و وابسته نباشی) باشی

حیفه دنیا به این بزرگی تو نباشی  

دختر اگه میشه به حرف من گوش بده این کارو نکن دیروز 24تا قرص قند بابامو خوردماونم قندش خیلی زیاده منم ...

عزیزمم ایشالا زودتر خوب شی🥲🥺

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂
تورو سنن فضول؟ کی با تو بود خودشیرین؟🤣🤣

از حرف زدنت مشخصه چقدر سطح پایینی داری واقعا متاسفم

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂