2777
2789
عنوان

نظرتون راجب این میکاپ‌چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 2510 بازدید | 160 پست
من اصلااا از ارایشم راضی نبودم اصلاااا هستی عکسمو با لباس محلیم بزارم‌راجب ارایشم نظر بدی

حق داری گلم ‌. معلومه بیس چهره ی خوبی داری ولی آرایش چندان جالب نبوده 

دوباره برگشتم به خاطر دوستان نی نی سایتیم 🥰ولی به دلایلی دیگه نمی تونم و نمیشه که مثل قبل اینجا فعال باشم🥺 فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا هستم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هستیم 😅🤩

دوباره برگشتم به خاطر دوستان نی نی سایتیم 🥰ولی به دلایلی دیگه نمی تونم و نمیشه که مثل قبل اینجا فعال باشم🥺 فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا هستم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 
2805
چه مدل لباسیه منم با لباس محلی عکس دارم لباس بختاریه

قشقاییه

بزار😍

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂

وای چقدر متفاوت شدی 😅🤩 اینجا آرایش بهتره ولی یکم تپل تر هستی انگار سنت بیشتر نشون میده اینجا 🙈 ببخشیدا چون نظر واقعی می خوای من رک میگم 

واییی چه موهای بلندی گیسو کمند خانومم ❤️

کوتاهشون‌کردم🥲😂😂

الان مصریه 

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂
وای چقدر متفاوت شدی 😅🤩 اینجا آرایش بهتره ولی یکم تپل تر هستی انگار سنت بیشتر نشون میده اینجا 🙈 بب ...

اره دیگ‌با‌ارایش زیاد سنم بالاتر نشون میده😁❤

بعد مدل ابرو هم توی سن خیلی تاثیر داره . توی عکس اول ابروها پر بود و لیفت شده بود برای همین چهره رو پایین تر نشون میداد ولی آرایش چشم خوب نبود.توی دومی مدل ابرو ‌رو خوب انجام نداده بود 😅

2810