2777
2789
عنوان

نظرتون راجب این میکاپ‌چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 2510 بازدید | 160 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چراا

چون آرایش لایت و ملیحی براش انجام نداده که سنش به چهره ش بخوره .یه جوری ارایشش کرده که بنده خدا انگار ۳۲ سالشه

دوباره برگشتم به خاطر دوستان نی نی سایتیم 🥰ولی به دلایلی دیگه نمی تونم و نمیشه که مثل قبل اینجا فعال باشم🥺 فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا هستم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 
2805
چون آرایش لایت و ملیحی براش انجام نداده که سنش به چهره ش بخوره .یه جوری ارایشش کرده که بنده خدا انگا ...

البته اینکه موهاش رنگ داره هم بی تاثیر نیست

دوباره برگشتم به خاطر دوستان نی نی سایتیم 🥰ولی به دلایلی دیگه نمی تونم و نمیشه که مثل قبل اینجا فعال باشم🥺 فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا هستم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 
آخه منم دوره ی خود آرایی گذروندم وقتی ابروها پر هست و فاصله ی چشم و ابرو هم کمه نباید که سایه ی پررن ...

سبک سایه رو بهتر میتونست بزنه که پف پلک گرفته شه ولی درکل سایه های تیره برای این پلک مناسب تره تا روشن ولی فکنم روی خود پلک رو روشن گذاشته بود که پلک خودشو بیشتر نشون میداد 

عکسو همون لحظه دیدم به اینش توجه نکردم 

خدایاشکرت    میدونم بهترین هارو برام رقم میزنی    

هستین عکسمو با لباس محلیم بزارم؟؟😁😁😂

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂
سبک سایه رو بهتر میتونست بزنه که پف پلک گرفته شه ولی درکل سایه های تیره برای این پلک مناسب تره تا رو ...

من خودم اصلا از ارایشم‌راضی نبودم🥲

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂
سبک سایه رو بهتر میتونست بزنه که پف پلک گرفته شه ولی درکل سایه های تیره برای این پلک مناسب تره تا رو ...

دقیقا همین .میتونست که حتی سایه ی تیره بزنه ولی جوری که پف پلک خیلی کمتر نشون بده . تو اینستا  من مدل های کره ای که اینقدر پلک هاشون افتاده هست و آموزش  آرایش میذارن رو می بینم که یک جوری آرایش میکنن که انگار اصلا پف پلک نداشتن و ندارن 

دقیقا همین .میتونست که حتی سایه ی تیره بزنه ولی جوری که پف پلک خیلی کمتر نشون بده . تو اینستا من مد ...

من اصلااا از ارایشم راضی نبودم اصلاااا 

هستی عکسمو با لباس محلیم بزارم‌راجب ارایشم نظر بدی

اره عزیزم

بمون عکسمو با لباس محلیم بزارم نظر بده

2810