2777
2789

سلام

من یک کانالی داخل تلگرام و ایتا ایجاد کردم و در اونجا محصولات برند تراست رو ارائه میدم

برند تراست محصولات اولیه ش از سوئیس میاد و داخل ایران مونتاژ میشه و به بازار عرضه میشه و الان داره با برند لدورا و خیلی از برند های ایرانیه دیگه رقابت میکنه

میتونین بزنین تو اینترنت و راجع بهش بخونین و حتی نظرات کسانیکه از محصولات تراست استفاده کردن رو ببینین

برند تراست ارائه دهنده انواع محصولات مراقبت پوستی و آرایشی و بهداشتی و حتی مراقبت از مو هست

انواع ضد آفتاب ها، شوینده های مناسب انواع پوست، انواع سرم و روغن های متناسب با پوست صورت، انواع روغن ها و ماسک های مناسب مو و حتی انواع کرم های آرایشی مثل بی بی کرم و سی سی کرم رو عرضه میده

✨پیش از خرید محصولات، شما میتونین با مشاور تخصصی ما به صورت رایگان صحبت کنید تا خرید بهتری داشته باشید و بتونین یک روتین مراقبتی پوست درست رو برای خودتون انتخاب کنید و داشته باشید، جهت مشاوره میتونین به آیدی بنده داخل تلگرام یا ایتا پیام بدید و من شما رو به مشاورمون وصل میکنم بعد از اتمام مشاوره میتونین محصولتونن رو از طریق آیدی بنده ثبت سفارش کنید.

شماره بنده جهت پاسخگویی به سوالاتتون و ارسال لینک مربوط به کانال ها 09136777324

و آیدی بنده در تلگرام :@prim_rose2005

آیدی ایتا:@prime_rose

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قیمتش چقدر هستروشن هم میکنه پوست رو؟

۵۵۰میگیرم تا حدودی پوست رو شاداب می‌کنه و خطای کوچیک‌ رو از بین می‌بره البته خط ندارم من 

مامانمم همینو استفاده می‌کنه یه خطای ریز کنار چشم داشت تا حدودی بهتر شد 

سایت شرکت لیاتیم ثبت نام کن (محصولات آرایشی مراقبتی پوست مو

محصولاتش رو به قیمت* تولید بگیر

تخفیفات پلکانی هم داره

و رضایت مشتریان و نظرات در سایت هست

تحت لیسانس سوئیسِ

بدون پارابن-الکل و آلومینیوم /بدون سولفات

نماینده شرکت در روبیکا لینک رو بگیر

@trustisho

بانوان عزیزی که به دنبال شغل خونگی هستن البته بدون سرمایه که در هر زمان و مکانی بتونن کسب درآمد کنند و به دنبال پیشرفت هستن تا مستقل تر باشناگر مایل بودید  من در خدمتتون هستم❣️@TRUSTISHOروبیکا