2777
2789
برای همین میگم نفهمه فقط میخام ضرر مالی بهش بزنم این نشد یه جور دیگه چون فقط اینجوریه که ناراحت میشه

میفهمن مطمئ باش 

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده
با ماشین آتیش زدن اون هیچی نمیشه خودت گرفتار میشی اون هم ذوق میکنه بعد هم بیمه خسارت میگیره میره یه ...

من اگر کسی چنین کاری باهام بکنه ازش شکایت سفت میکنم تا قرون آخر پول ماشینم ازش میگیرم زندان هم میندازمش تا وقتی که موهاش رنگ دندونش بشه

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مغازه هم داره آتیش زدن سخته 😭کاش میشد یه جوری انتقام گرفت که حداقل یه ٣٠٠، ۴٠٠ میلیونی ضرر کنه

بیخیال این تفکرات شو 

خوشبخت شو این انتقامه

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده
مغازه هم داره آتیش زدن سخته 😭کاش میشد یه جوری انتقام گرفت که حداقل یه ٣٠٠، ۴٠٠ میلیونی ضرر کنه

۳۰۰. ۴۰۰ میلیون ضرر میکنه

۱ میلیارد باید خسارت بدی :)))))))) 

حالا کی این وسط ضرر میکنه؟

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم
نمبشهههههه الان فقط با این فکر میتونم آروم بگیرم انگار آب روی آتیشه دعا کن حالم خوب شه

عزیزمـ همیشه سعی کن با صبوری آب روی آتیش خشمت بریزی.

وهر کس بر الله توکل کند ، پس برای او‌ کافیست‌..
نمبشهههههه الان فقط با این فکر میتونم آروم بگیرم انگار آب روی آتیشه دعا کن حالم خوب شه

انشالله زود خوب میشید

الان شیطان رو از خودت دور کن 

این تفکرات به نفع اونه نه شما 

کار شما بدتر میشه

ناديده گرفتن شخص سخت ترين انتقامى هست كه ميتونى بگيرى

و يادت باشه وقتى بسپارى به خدا اون بهتر از خودت يه جورى ميزنتش زمين كه خودت هاج و واج مى مونى

قطعا دست روزگار هميشه نقطه ضعف افراد رو نشونه ميگيره

ولى بشرطى كه واقعا اون شخص مستحق اين عقوبت باشه و اين تشخيص اشتباه شما نباشه

⭐️تا نباشد امر حق🌿برگى نيفتد از درخت⭐️
اگه اون آدم با زندگی و عمر و سرنوشت و آینده ت بازی کرده باشه چی ؟ نباید تقاص پس بده؟

خدا جای‌ حق نشسته.

مطمئنا ی جایی تقاص کارشو پس میده. مطمئن باش.

درست میفرمایید. به سنشون دقت نکرده بودم.

با این تقاضای دوستی دادن طوری شده که اگه بفهمم کاربر مرد هست حتی اگه از دستم بیاد هم کمک نمیکنم 

مثلا مردید خودتون رو جمع کنید اخه😡😡😡😡

استاد یه سوال؟!!! به جای فندک آیا کبریت هم قبوله؟!!!!

خب اینکه صرفا در حد ی شوخی بود..

اما امثال اتفاقا با ماشین خودم ی همچین مسئله ای پیش اومد. 

البته خط خطی و نوشتن روش.

گذشت کردمـ.

با این تقاضای دوستی دادن طوری شده که اگه بفهمم کاربر مرد هست حتی اگه از دستم بیاد هم کمک نمیکنم مثلا ...

لطفا در مورد طرز فکرتون تجدید نظر کنید.

دیدم دهه ی ۵۰ هستید . ۴۵ سالتونه ، فوق لیسانس دارین ، حرف هاتون در تاپیک کاملا منطقی هست .

خواستم از دانشون استفاده کنم.. بعنوان یک فرد لیسانس چند تا سؤال علمی داشتم از شما. 

وگرنه خودم ۳۰ سال سن دارم. یعنی ۱۵ سال کوچکتر از شما.

بنظرتون دلیلی غیر. از این میتونن داشته باشه!؟

واقعا میزان درک آدم ها به سن و تحصیلات نیست.

2810