loolooo مدیر عضویت: 1403/01/22 تعداد پست: 1761 عنوان چجوری میشه بدون لو رفتن ماشین یکیو آتیش زد | مشاهده متن کامل بحث + 736 بازدید | 61 پست اصلا میشه همچین کاری کرد که نفهمه 1403/06/17 | 06:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پیامبرتونم عضویت: 1401/11/12 تعداد پست: 3561 آره میشه بدون دیده شدن ماشینو آتیش زد..قبلش ی ماسک بزن . بعد ی بیست لیتری بنزین بریز روش ، بعدشم برا ... استاد یه سوال؟!!! به جای فندک آیا کبریت هم قبوله؟!!!! گوشی اشتراکیه،گاهی آقا،گاهی خانوم🤌
رز_بنفش_موقت عضویت: 1402/10/15 تعداد پست: 10008 این بچه بازیا چیه یجوری حرف میزنید آدم فکر میکنه دختر بچه ۵ ساله پشت کاربریتون نشسته یکم بزرگ بشید لطفابشین باهاش منطقی صحبت کن مشکلتون رو حل کنید با آسیب رساندن به اموال شخصی مشکلی حل نمیشه فقط زندان و جریمه و پرداخت خسارت واسه خودتون میتراشید سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم
گلبررگ_67 عضویت: 1395/02/11 تعداد پست: 18468 میخوای کلی نفرین وآه و ناله پشت سرت باشه؟من اگه یه نفر این کارو باهام کنه تا اخر عمرم نفرینش میکنم و هرگز نمیبخشمش و امیدوارم دستگیر شه و رضایتم ب هیچ نحوی نمیدمبا کسی مشکل داری این فکرای بچگونه رو نکن خودت بدبخت میشی به عکس پروفایلم گیر نده استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا
رز_بنفش_موقت عضویت: 1402/10/15 تعداد پست: 10008 کاش نی نی سایت قبل از تایید ساخت کاربری یه مرحله تایید سلامت روانی و بلوغ فکری داشتکه یه مشت بچه سال و مریض روانی عضو نشن سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم
دخترایرونی57 عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 56593 کاش نی نی سایت قبل از تایید ساخت کاربری یه مرحله تایید سلامت روانی و بلوغ فکری داشتکه یه مشت بچه سال ... چه انتظاراتی دارید😄😄😄تو مملکت ما قبل ازدواج باید تست روان بزارن اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده
loolooo مدیر استارتر عضویت: 1403/01/22 تعداد پست: 1761 کاش نی نی سایت قبل از تایید ساخت کاربری یه مرحله تایید سلامت روانی و بلوغ فکری داشتکه یه مشت بچه سال ... گمشو بابا ایشالا به روز من بیفتی تا ببینی تا الان نخابیدم از ناراحتی و اینا به سری فکراس که از سرم میگذره اینم جای دلداری دادن نه فقط امیدوارم به جوری قلبت بسوزه که بفهمی چی کشیدم
رز_بنفش_موقت عضویت: 1402/10/15 تعداد پست: 10008 چه انتظاراتی دارید😄😄😄تو مملکت ما قبل ازدواج باید تست روان بزارن قبل ازدواج که بلهولی کم مریض روانی اینجا نریختهیه نمونش استارتر سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم
loolooo مدیر استارتر عضویت: 1403/01/22 تعداد پست: 1761 میخوای کلی نفرین وآه و ناله پشت سرت باشه؟من اگه یه نفر این کارو باهام کنه تا اخر عمرم نفرینش میکنم و ... اگه اون آدم با زندگی و عمر و سرنوشت و آینده ت بازی کرده باشه چی ؟ نباید تقاص پس بده؟
رز_بنفش_موقت عضویت: 1402/10/15 تعداد پست: 10008 گمشو بابا ایشالا به روز من بیفتی تا ببینی تا الان نخابیدم از ناراحتی و اینا به سری فکراس که از سرم م ... مگه چی شده؟ ماشینت آتیش زدن؟ اموالت آتیش زدن؟ قتل کردن؟ حرفایی میزنیدا سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم
loolooo مدیر استارتر عضویت: 1403/01/22 تعداد پست: 1761 مگه چی شده؟ ماشینت آتیش زدن؟ اموالت آتیش زدن؟ قتل کردن؟ حرفایی میزنیدا نه قلبمو روحمو آتیش زدن
دخترایرونی57 عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 56593 اگه اون آدم با زندگی و عمر و سرنوشت و آینده ت بازی کرده باشه چی ؟ نباید تقاص پس بده؟ با ماشین آتیش زدن اون هیچی نمیشه خودت گرفتار میشی اون هم ذوق میکنه بعد هم بیمه خسارت میگیره میره یه ماشین بهتر میخره همه هم حق رو به اون میدن اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده
شاہڪارخلقتـ عضویت: 1396/08/17 تعداد پست: 6300 عزیزان میشه ازته قلبتون دعام کنیدمعجزه کنه خدابرام ومشکلم فوری حل بشهلطفایه صلوات بفرستیدبرام الگونگیر...الگوباش...
loolooo مدیر استارتر عضویت: 1403/01/22 تعداد پست: 1761 با ماشین آتیش زدن اون هیچی نمیشه خودت گرفتار میشی اون هم ذوق میکنه بعد هم بیمه خسارت میگیره میره یه ... برای همین میگم نفهمه فقط میخام ضرر مالی بهش بزنم این نشد یه جور دیگه چون فقط اینجوریه که ناراحت میشه
رز_بنفش_موقت عضویت: 1402/10/15 تعداد پست: 10008 نه قلبمو روحمو آتیش زدن برو بابا قلب رو که نمیشه آتش زد توی اتاق عمل اصن چنین کاری انجام نمیدن همش توی رسیور گذاشته میشه سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم
دخت_یاس عضویت: 1403/05/06 تعداد پست: 2265 به قران ما تجربه ای نداریم امتحان کن ازتجربت به ما بگو ناشناس من؛https://daigo.ir/secret/7413336697 کاربری اصلیم🌱؛بهارررشونممم.