2777
2789
عنوان

میتونم بعدازسزارین خونه خودم بمونم نمیخوام خونه مادرم برم

| مشاهده متن کامل بحث + 1701 بازدید | 106 پست
عزیزم من خودم سه هفته پیش زایمان کردم . سزارین دوم . متاسفانه باید بگم سزارین دوم سخته . من اولی رو ...

وای کاش بعد زایمان بمونن خونه خودشون خواهرام سد زایمان شون پدرمو در اوردن کاش نازا شن به حق فاطمه زهرا

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای نگوووو اصلاًسردخترم هیچی یادم نمیادبدبختانه وای من چی کنم خیلی دوست دارم برگردم خونه م

شیردادن، شستن، بچه حداقل تا5روز اول سختت، چون سزارینی

غذا درست کردن، ورسیدگی مدام به خودت هم جدا

حتما باید کسی بیاد پیشت

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
منم دوست ندارم برم الان که چندروزاومدم پشیمون شدم مشکل من همیشه سربچه اولمه که نمیشه پیششون تنبیهش ک ...

واي! عجب! 

فكر كردم مادرت نميخواد ازت پذيرايي كنه 

شما چقدر سخت ميگيري اونا بچه رو دوست دارن لوسش ميكنن همه پدر بزرگ مادربزرگا همينن، اين ده روز هم ميگذره! حساس شدي به خاطر شرايطت 

عزیزم می تونی ولز قبلش برنامه ریزی داشته باش 

یه سری غذا تو فریزر بزار 

عرقیجات هر چی میخوای از قبل بگیر 

برنامه داشته باشی میشه 

من خونه مادرم بودم ولی بیشتر اذیت شدم با اینکه همه کارامو خودم میکردم فقط غذا اونا میپختن

همسرم مرخصی میگیره ده روزپیشمه اگه کافیه که پس میشه نه؟

همسرت میتونه بچه را بشوره یا لباسش عوض کنه حداقل شما که سزارینی هستی ۵ روز اول باید درست استراحت کنی بالاخره شکمت باز شده 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

مامانت بیان خونه خودت ، من بعد از سزارین بچم رفت ان آیسیو واسه همین از روز اول سر پا بودم ، اتفاقا سزارین هرچه کمتر استراحت کنی بهتره اما بازم باید کمکی داشته باشی حداقل شوهرت یه هفته اول کامل خونه باشه غذا هم از بیرون بگیرین 

چی بگم ناامیدشدم باشه،انشالله بسلامتی وخوش قدم باشه براتون

نه بابا همه اینجورنیستن. من مامانم سر‌اولی سز‌بود ب سختتتییی پاشد‌ اما سر‌سز‌دوم ازهمون بیمارستان  پاشد‌ .

بعد میگی شوهرت هست ده روز .همون خییلی‌خوبه.فقط یکاری‌کن . چندتاخورش بپز بذار توفریزر . دوسه تا قورمه دوسه تا قیمه چ میدونم هرچی خورش ک بشه فریز کرد 

parasoo1989@
یعنی چی ازلحاظ جسمی بدنم جواب میده که کارامو بکنم یانه؟چون اگه برم اونجااحساس میکنم روحیه م بدترمیشه

من برای بچه دومم اصلا نرفتم ، کمکی هم مادر چند روز اول آمد و بعدش رفت ، دیگه راه میافتی و خودت از پس خودت برمیایی!  بچه دوم خیلی راحت تر هست.

از الان گوشت چرخ کرده تو فریزر آماده کن ، مرغ و گوشت و همه چیزم تو فریزر داشته باش ، اصلا دنبال تنوع غذایی هم نباش، من با دست و دلبازی فقط همین چند مدل می پختم تا هم شیر داشته باشم بدم به بچم ، هم شوهرم مدام به مادرش نگه غذا از بیرون می گیریم و اونم زورش بیاد و بگه چرا مادرش نیومده چرا من نیام اونجا غذا بپزم و آتیش راه بندازم! 

هر جا هم اذیت شدی سریع از اسنپ فود غذا سفارش بده برات بیارند یا از اُکالا خرید کن برات میاره در خونه تحویل می ده.

خدایا خودت به این خوبی ، بنده هات به کی رفتند؟
وای کاش بعد زایمان بمونن خونه خودشون خواهرام سد زایمان شون پدرمو در اوردن کاش نازا شن به حق فاطمه زه ...

چه جور دلت مياد نفرين كني اونم واسه سلامتي اونم خواهر 

بعضيا چه قلب سياهي دارن 

نفرين ٧ تا سر داره نكن واسه خودت هم خوب نيست 

یعنی میگن دعواش نکنید؟؟ 😄

آره اینقدرخواهرم طرفشوگرفته اصلاًاینارومیبینه ماروحساب نمیاره حرفمونمیخونه بعدشم امروزبه من گفت خیلی بیشعوری منم زدمش خواهرم منوهل دادم وکلی بهم بدوبیراه گفت اصلاًدوست ندارم یه ثانیه دیگه اینجابمونم

هرآدمی یه آرزویی داره که....همیشه براش آرزو می مونه 😔