بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یعنی چی ازلحاظ جسمی بدنم جواب میده که کارامو بکنم یانه؟چون اگه برم اونجااحساس میکنم روحیه م بدترمیشه
من نزدیک به ۱ماه خونه مامانم اینابودم...نرفتیم نرفتی...میتونی کاراتو اروم اروم انحام بدی.ولی چندروز اول که بخیه هات تازه ن استراحت کن...همسرتم ان شاالله کمکت میکنه.
من چون خونه مامانم لحاف و تشک رو زمینه سختم بود.خونه خودم موندم که تخت دارم و راحت باشم ده روز اول خونه خودم موندم و مامانم و مادر شوعرم هر کدوم چن روز موندن پیشم بیشترش مادرم .بعد ده روزیم خونه مامانم رفتم .
من خونه خودم بودم روز چهارم به بعد خودم کارهام رو کردم ببین باید یک مدت از خودت بگذری و نظم داشته باشی اگه همسرت هم یکم کمک کنه اوکی میشه فقط تا دوماه اول خیلی حساس نباش رو تمیزی خونه تا حالت کم کم رو به راه بشه
اصلا اصلا تا ده روز تنها نمون من اشتباه کردم خونه مادرم نرفتم اینکه میگن زنی که تازه زایمان کرده نباید تنها بمونه به قران درسته من بعد از چهل روز چند ماه مریص شدم پدرم در اومد
ببین سخت نگیر یه خورده تحمل کن ولی برو خونه مادرت حد اقل یک هفته بمون بعد بیا خونه خودتون بگو کسی اون چند روز بیاد پیشت ولی تنها خونه نمون