2777
2789
عنوان

یکی از روش های سفارش شده حاجت روایی

| مشاهده متن کامل بحث + 618 بازدید | 88 پست
@ریحون_خدا @sogand220 @محیط_زیست_پاک‍ @گل_پاییز_ام‍ @yaldam__‍ سلام وقت بخیر.افتخار ماست که با ما ...

ممنون از دعوتت عزیزم

۵۰۰ صلوات، التماس دعا خیلی زیاد🙂✨️

بر چهره پر نور مهدی صلوات💛💫

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون از دعوتت عزیزم۵۰۰ صلوات، التماس دعا خیلی زیاد🙂✨️

قبول باشه ان شاءالله.
حاجت روا باشید.
هرسال به لطف خدا و با همت عزیزان چند دور ۳۱۳ هزارتایی صلوات ختم می شود و هزاران نفر همصدا هستند.
با دعوت از دوستان و عزیزانتان به این طرح،  در اجر مضاعفِ نشر این توسل بزرگ سهیم باشید.
قابل دونستید التماس دعا

تو بندگی چو گدایان به شرط مزد مکن...که دوست خود روش بنده پروری داند
قبول باشه ان شاءالله.حاجت روا باشید.هرسال به لطف خدا و با همت عزیزان چند دور ۳۱۳ هزارتایی صلوات ختم ...

ممنونم از شما هم قبول باشه

ان شاءالله حاجت روا بشید

بر چهره پر نور مهدی صلوات💛💫
چجوری کسی رو تو تاپیک ها تگ کنیم؟

اول علامت @را در محلی که مینویسید قراردهید بعد اسمشونو وارد کنید.خود نینی سایت اسمشونو نشون میده.روش بزنید،لینک آبی نیاره و تگ میشن

@نخودچی1403‍ عزیزم اگر تمایل داشتی در ثواب تاپیک دوستمون هم شریک باشی🌹✨️

ایشون تگ نشدن.گاهی نت ضعیفه اسم را درست نمیاره و لینک آبی نمیشه.بایدصبر کنید

@نخودچی1403    

ایشون تگ نشدن.گاهی نت ضعیفه اسم را درست نمیاره و لینک آبی نمیشه.بایدصبر کنید@نخودچی1403

سلامی دوباره🥰 و خداروشکر توفیق داشتم

وخودتون زحمت تگم رو تو تاپیک قبلی هاتون

کشیدین وشرکت کردم.‌🌹

خدایا ....؟.......؟.......!!                                              ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ !                                       خدایا ...…چه دارد آنکه تو را ندارد ؟؟                                                   و چه ندارد آنکه تورادارد.                                         اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍﷺ وَآلِ مُحَمـَّدﷺوعجل فرجهم.                                          
2810