2777
2789
عنوان

تازه طبیعی زایمان کردم ی سوال دارم میشه بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 696 بازدید | 107 پست
بگو عزیزم . هفته ی دیگه باید برم سونو ان تی دعا کن سالم باشه

انشاالله ک سالمه 

الان تو این بارداری دارو خاصی مصرف میکنی،

بچت چند هفته از دست دادی؟

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش بلشین
انشاالله ک سالمه الان تو این بارداری دارو خاصی مصرف میکنی،بچت چند هفته از دست دادی؟

از این ماه آشپرین باید بخورم واسه انعقاد خون . ۹ ماه کامل بود 

فقط 18 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آزمایش انعقاد دادی ؟انعقاد داشتی یانه 

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش بلشین

دوتا قرص ایرانی زیاده ولی اگه دکترت خوب هست گوش کن ولی مواظب باشی یبوست یا معده درد وسرگیجه گرفتی بر ...

سلام عزیزم 

خوبی حالت چطوره 

من رفتم چکاب کامل دادم همه چی اوکی بود هیچ مشکلی نداشتم 

همه مریضیم بخاطر استرسی و عصبی بودنم بود 

بازم سردرد و احساس سردو گرم شدن همزمان دارم دکتر گفت برو روانشناس بنظرت برم یانه؟

نه  از رو ازمایش خون گفت یه کم غلظت خون دارم   بارداری قبلم که آمپول میزدم این دفعه ام باید قرص بخورم . 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه از رو ازمایش خون گفت یه کم غلظت خون دارم بارداری قبلم که آمپول میزدم این دفعه ام باید قرص بخور ...

من مطمئنم این دفعه بچت رو سالم و سلامت بغل میگیری اصلا نگران نباش

نه از رو ازمایش خون گفت یه کم غلظت خون دارم بارداری قبلم که آمپول میزدم این دفعه ام باید قرص بخور ...

سلام حالت چطوره عزیز  بچت خوبه؟ 

سونو رفتی سالم و سلامت بود انشاالله؟

ممنون عزیزم

سلام عزیز حالت خوبه لچت سالم و سلامت آن شالله؟ 

عزیزم خیلی نگرانتم میشه جوابم بدی

سلام عزیز حالت خوبه لچت سالم و سلامت آن شالله؟ عزیزم خیلی نگرانتم میشه جوابم بدی

سلام عزیزم خوبم خداروشکر دخترمم خوبه دیروز رفتم سونو همه چی عالی شکر خدا تو چطوری ؟ ممنون که به فکرمی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام عزیزم خوبم خداروشکر دخترمم خوبه دیروز رفتم سونو همه چی عالی شکر خدا تو چطوری ؟ ممنون که به فکرم ...

فدات عزیز دلم خدارو هزاران هزار مرتبه شکر ک دخترخوبه  آن شاالله ک تا آخر همینجوری باشه و سلامت بغل بگیریش گلم

امروز رفتم آزمایش تیروئیدمو تکرار کردم ببینم هنوز کم کاره یا نه دعا کن خوب باشه

ب حق این ایام ک شهادت حضرت فاطمه نزدیکه آن شااله ک خوب باشه همچی 

2810