2777
2789
عنوان

تازه طبیعی زایمان کردم ی سوال دارم میشه بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 696 بازدید | 107 پست
سلام میشه یکم حرف بزنیم ذخیره خونم ۴.۵۶ هست خیلی نگرانم روزی دوتا قرص آهن ایرانی دکتر گفت بخورم بنظر ...

دوتا زیاده ایرانی خیلی قوی هست حتما پیش متخصص برو دختر دایی من حامله بود سه قلو دکتر گفته بود دوتا زیاد یک ونصفی ایرانی بخور

سلام میشه یکم حرف بزنیم ذخیره خونم ۴.۵۶ هست خیلی نگرانم روزی دوتا قرص آهن ایرانی دکتر گفت بخورم بنظر ...

ببین من خانم هستم اگه خواستی درخواست دوستی بده اونجا شماره ام میدم هروقت خواستی حرف بزنی زنگ بزن یا پیام بده اونجا حرف بزنیم یا پیام بده بیام اینجا حرف بزنیم شماره میدم مطمئن شدی خانمم بعد پیام یا...بده میدونم نمیشه اطمینان کرد تو مجازی به همه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همون شب پدرم رفت توکما دوماه توکما بود تا فوت کرد داداشم همه کار کرد عر روز من میرفتم بیمارستان نمیذ ...

متاسفم عزیزم جاش بهشت 

خیلی ناراحت شدم 

ببخش هی تورو هم ناراحت کردم 

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش بلشین
دوتا زیاده ایرانی خیلی قوی هست حتما پیش متخصص برو دختر دایی من حامله بود سه قلو دکتر گفته بود دوتا ز ...

دکتر عمومی رفتم بهم گفت دوتابخور  

ذخیره خونم خیلی پایینه ۵ هست

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش بلشین
متاسفم عزیزم جاش بهشت خیلی ناراحت شدم ببخش هی تورو هم ناراحت کردم

نه عزیزم این چه حرفیه.ببین بذار بپرسم فردا خبر شو بهت میدم برای قرص اهن بذار مطمئن بشم دوست دارم کمک کنم به دوست مجازیم خوشحال باشه وخوشبخت وسرحال

نه عزیزم این چه حرفیه.ببین بذار بپرسم فردا خبر شو بهت میدم برای قرص اهن بذار مطمئن بشم دوست دارم کمک ...

یک دنیا ممنون

درمورد درخواست دوستی هم ببخش اگه ناراحت نمیشی همینجا باهم حرف بزنیم

یک دنیا ممنوندرمورد درخواست دوستی هم ببخش اگه ناراحت نمیشی همینجا باهم حرف بزنیم

نه عزیزم ناراحت چرا.چون دلت گرفته بود میخواستی با یکی حرف بزنی گفتم معمولا ادم با غریبه ها راحت تر درد دل میکنه چون اونجور کمتر قضاوت میشه.

برای قرص اهن پرسیدم میگه قرص اهن ایرانی سه برابر قوی تر از خارجی هست اگه درست تجویز نشه عوارض داره اولش با حالت تهوع ومعده درد یبوست شروع میشه چون شما گفتی مشکل مقعد داری درد داری ممکنه دردسر بشه شکمت سفت بشه هموروئید بگیری همورئید میدونی که چیه؟ به دکترت گفتی درد مقعد داری؟

برای قرص اهن پرسیدم میگه قرص اهن ایرانی سه برابر قوی تر از خارجی هست اگه درست تجویز نشه عوارض داره ا ...

آره گفتم چیزی نگفت

😂هرچی درد داشتم گفتم اونم گوش کرد چیزی نگفت 

گفت سونو 

سونو رفتم برای خونریزیدهمه چی نرمال بود 

گفت استرس داری بخاطر همین اینجوری میشی خدا داند

آره گفتم چیزی نگفت😂هرچی درد داشتم گفتم اونم گوش کرد چیزی نگفت گفت سونو سونو رفتم برای خونریزیدهمه چ ...

دوتا قرص ایرانی زیاده ولی اگه دکترت خوب هست گوش کن ولی مواظب باشی یبوست یا معده درد وسرگیجه گرفتی برو بگو

اسی منم یه مرده زایی داشتم هعی خیلی سخت بود هنوز که هنوزه به فکرشم بازم گذشت و خدا یه فرشته بهم داد ...

سلام‌ حالتون چطوره نی نی حالش خوبه 

برات دعا میکنم بچت سالم بیاد بغلت 

من ی چندتا سوال دارم اگه بودی بگو بپرسم

سلام‌ حالتون چطوره نی نی حالش خوبه برات دعا میکنم بچت سالم بیاد بغلت من ی چندتا سوال دارم اگه بودی ب ...

بگو عزیزم .   هفته ی دیگه باید برم سونو ان تی دعا کن سالم باشه 

فقط 18 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810