2777
2789
من شوهرم یکسال کوچیکترهبرگردم عقب هرگز اینکارو نمیکنماشتباه محضه زندگی با مرد کوچیکتر!

من با ۸ سال برزگترش رل بودم والا خیلی بد بود خیلی منطقی بود درست وفتی ک من میخاستم بچگی کنم اون مث این بزرگسالا بود 

مثلا خودمو لوس میکردم‌میگفت جمع کن چیه بچه بازی😑😑ذوق هیچیو نداشت همش میگف من دیگ‌پیر شدم نمیاد بهم این کارا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فعلا ک رلیم آینده شاید ازدواج

آروم آروم پیش برو

خودتو هیچوقت ۱۰۰ درصد برای پسری نذار

برای خودت سرگرمی و کار درست کن

همش منتظر پیام و زنگ نباش

اما مهربان و خانم باش

باخداباش.خدا امنه، آرامش بخشه  
2805
من با ۸ سال برزگترش رل بودم والا خیلی بد بود خیلی منطقی بود درست وفتی ک من میخاستم بچگی کنم اون مث ا ...

کلا ازدواج با دوران رل و دوستی فرق داره

مرد زندگی مشترک باید عاقل و پخته باشه

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
من با ۶ سال فاصله سنی دیدم و الانم خوش و خوشبختنباور کنید درک و فهم و شعور و تربیت درست اصصصلا ربطی ...

از بیرون که ما ویترین زندگی آدمها رو میبینیم نه داخلش

من همممه حسرت زندگیمو میخورن و وقتی به کسی میگم مثلا ازدواج با مرد کوچیکتر اشتباهه چشاش از تعجب چهارتا میشه که من چطور با این زندگیم این حرفو میزنم!

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
آروم آروم پیش بروخودتو هیچوقت ۱۰۰ درصد برای پسری نذاربرای خودت سرگرمی و کار درست کنهمش منتظر پیام و ...

اره همون میترسم از دستش بدم خیلی خوشم اومده ازش 

عزیزم تلگرام داری اونجا حرف بزنیم

ولی این نکته رو بدون که همیشه بهتره که پسر از دختر بزرگتر باشه. (البته استثنا هم هست ولی خب استثنائه ...

چون پسرا از لحاظ عقلی از دخترا چند سال عقب ترن

برای همین بهتره پسر بزرگتر باشه

شاید این باشه دلیلش...

باخداباش.خدا امنه، آرامش بخشه  
2810