2777
2789
از بیرون که ما ویترین زندگی آدمها رو میبینیم نه داخلشمن همممه حسرت زندگیمو میخورن و وقتی به کسی میگم ...

خب دوست خوبم عدم تفاهم یا هرررر گونه اختلافی میتونه توی همه زندگی ها و همه اختلاف سن ها باشه.شاید شما با بزرگتر از خودتون هم که بودین بازم ممکن بود مشکل بیاد بینتون.چون مشکلات ناشی از خیلی چیزها هستن.نه صرفا اختلاف سن

همین دیگ ربطی ب سن نداره یکی میبینه ۲۰ ب پختگی رسیدهیکی ۳۰ سالشه هموز نفهمه

بالاخره یه رووووزی تو زندگیت به حرفم میرسی

این چیزا رو فقط وقتی خود آدم تجربه کرد میفهمه وگرنه الان هر چی همه بگن این گوش در و اون یکی دروازه س

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
خب دوست خوبم عدم تفاهم یا هرررر گونه اختلافی میتونه توی همه زندگی ها و همه اختلاف سن ها باشه.شاید شم ...

نههه ببین ما اصلا مشکلی نداریم

من بچه دوممو باردارم؛ وضع مالیمون نسبت به اطرافیانمون خیییلی بهتره، شوهرم اهل هیچ گونه دود و دم و رفیق بازی و خلاف و این چیزا نیس، میگم که همه چیز زندگیمون ایده آل هست....

ولی کلا زنها از نظر عقلی زودتر به بلوغ میرسن برا همینه که حتی زنها ۹ سالگی به سن تکلیف میرسن و مردها ۱۵ سالگی!

وقتی یه مرد ۳ تا ۴ سال بزرگتر از یه زن باشه تازه تا حدودی در یه حد درک عقلانی از مسائل میشن.....

ولی وقتی یه مرد مثلا یکسال کوچیکتر باشه انگار این نگرش و نظر و درکی که از یه موضوع داره رو مرد مثلا ۵ سال بعد بهش میرسه

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
چون پسرا از لحاظ عقلی از دخترا چند سال عقب ترنبرای همین بهتره پسر بزرگتر باشهشاید این باشه دلیلش...

دقیقا حرف من همینه و تجربه ش کردم👌

هرچند که تقریبا به ما توهین شد ولی اوکیه 🥲😂

اما یچیزی بگم صادقانه

بقول خودتون استثناء

پختگی و بلوغ ربطی به سن و جنسیت نداره 

هر انسانی باید یروزی راهشو پیدا کنه و تلاش کنه برای بالغ و عاقل شدن

این حرف آگاهانه تر بنظر میرسه

نه؟

باخداباش.خدا امنه، آرامش بخشه  
نههه ببین ما اصلا مشکلی نداریممن بچه دوممو باردارم؛ وضع مالیمون نسبت به اطرافیانمون خیییلی بهتره، شو ...

شایدم به قول شما ما فقط ویترین رو میبینیم که همه چیز اوکی و گل و بلبله و از واقعیت و درونشون بی خبریم