2777
2789
عنوان

خواهشا نژادپرستی و قوم پرستی رو کنار بذارید

| مشاهده متن کامل بحث + 2227 بازدید | 147 پست
من کار ب هیچ قومی ندارم ولی عرب جماعت تو خودتم بکشی من نظرم دیدم عوض نمیشه حالا هی رپلی کن☹️

بهتره دیدگاهت و عوض کنی عزیزم

چون هر انرژی به اطراف بدی همون برمیگرده به خودت

اهوازیا هم ادمن ، هم خوب دارن هم بد 

درکت میکنم حتما به عینه چیزی دیدی

ولی سعی کن این پیش داوری و بذاری کنار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدارو شکر افغانی ها این ور نیومدن . متأسفانه شنیدم در تهران زیادن

کجا هستید شما ؟ تبریز رو شنیدم اصلا افغان ها رو راه نمی دن.

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن
شیراز پر هست متاسفانه یعنی حتی بالاشهر شیراز هم خونه اجاره کردند .

وای پولدار هم شدن؟

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...
فقط داخل شهر فارس ها هستند جای دیگ ندیدم و نشنیدم

من تا حالا هیچ افغانی از نزدیک ندیدم 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

آره خود تبریز نه ولی آذربایجان هستیم 

شمال افغانی نداره چون منطقه آزاده 

افغانی ها نمیتونن وارد منطقه ازاد بشن. 

جنوبم قسمتایی که منطقه ازاد باشه راه نمیدن 

البته بحث کشتن زنها فراموش نکنید که رومینا عرب یا اهوازی نبود و خیلیا دیگه ....

کشتن زنها و سربریدن دخترا و قتل های ناموسی امارش تو غرب کشور خیلی بیشتره.

ناشناس🦦 : https://daigo.ir/secret/9707301328

وای پولدار هم شدن؟

خیلی 

یه آرایشگاه بسیار گرون بالاشهر دیدم چند تا ماشین شاسی بلند خارجی درش پارک شده بود اصلا جا نبود دیگه حدود ده یا دوازده تا ماشین 

بعد رفتم داخل آرایشگاهه دیدم عروس افغان هست همه ی اون ماشین ها مال افغانی ها بود 

کاش برن کشور خودشون

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن
2810